HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, January 27, 2013

SEGMEN : SAYA BLOGGER DARI NEGERI....

Assalamualaikum, semua. :) 

Selamat sejahtera dan selamat petang ku ucapkan pada kalian semua. Atul di sini dah kebosanan tahap melampau sampai dah tak tahu nak buat apa. Mata ni mengantuk tapi tak nak pulak tidur. So, update lah blog ni dan nak join segmen dari blogger FizGraphic.

Segmen ni dah pun lama dijalankan. Memandangkan tak ada tarikh tutup, atul pun join lah. Lagipun dah lama sangat tak join mana mana segmen. So, why not join segmen ni kan. Sambil tu boleh blogwalking dan dapat kenalan baru. :)


Rasanya semua dah tahu atul ni blogger asal dari mana. Tapi ada jugak yang tak tahu. Meh nak bagi tahu yang atul berasal dari Negeri SELANGOR DARUL EHSAN. Ye, negeri SELANGOR. Lahir je kat Kuala Lumpur tapi stay kat Selangor. Selangor kat daerah Hulu Langat. Atul dan family stay kat kawasan Ampang.

Kat kawasan Ampang ni tak adalah yang menarik sangat. Biasa biasa je. Rumah atul ni dekat je dengan Ampang Point. Kira tempat nak shopping lah. Dulu masa sekolah, selalu jugak pergi sana, main bowling, lepak lepak. Hehe. Sekarang jarang dah pergi. Sekarang pergi tempat jauh jauh sikit. HAHA.

Tak tahu dah apa yang menarik kat Ampang. Kalau nak tahu sangat, jom datang Ampang, kita keluar jalan jalan sama sama, nak? Hehe. :p

Rasanya sampai sini je dulu. Selamat berkenalan semua!! :)

Tak tahu nak tag siapa. Jom lah join semua!! Join tau. :D

Thursday, January 24, 2013

SALAM MAULIDUR RASUL 1434 H / 2013

Assalamualaikum semua. :) 


Salam Maulidur Rasul buat semua umat Islam. Mari lah kita sama sama memperbanyakkan berselawat ke atas Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW. Semoga kita mendapat rahmat di dunia dan akhirat. :)


"Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah"

Wednesday, January 23, 2013

ENTRI PERTAMA 2013

Assalamualaikum, semua. :) 

Alhamdulillah, akhirnya blog atul berupdate jugak. Yeah !! HAHA. Dah sebulan lebih blog ni tak update. Kali ni alasannya lain ye. Bukan sebab malas tau. Sebabnya nak fokus pada final exam yang baru je selesai Jumaat yang lepas. Tak nak cakap pasal final exam. Mimpi ngeri je. Jangan ingat Degree ni senang. Susah yang teramatnya. Sekarang baru lah atul faham kenapa ramai kantoi masa Degree. Huhu. Harap sangat result atul tak kantoi. AMIN.


Picture: Tumblr

Okay, mula mula sekali, nak wish Happy New Year 2013 pada semua followers, pembaca blog ni dan semua kawan kawan. Walaupun dah 22 hari berlalunya New Year, tapi tak mengapa lah. Janji atul wish. Betul tak ? :) 

Masih banyak lagi azam 2012 yang tak dilaksanakan oleh atul. InsyaAllah, harap sangat ianya dapat dilaksanakan pada tahun ni. Nanti next entri nak bagi tahu apa azam yang belum dilaksanakan lagi dan azam baru yang perlu dilaksanakan. :)

Untuk pengetahuan semua, atul dah tak bekerja dan sekarang ni jadi penganggur terhormat lat rumah. HAHA. Contract dengan Tradewinds dah pun tamat bulan lepas. Buat masa ni tak nak cari kerja lagi. Duduk rumah kejap. Duit memang lah tak masuk tapi buat sementara je kot. Hehe. Kena jugak cari kerja. Nanti yuran Degree ni siapa pulak nak tanggung. Huhu.

Okay lah. Sampai sini je dulu. Blog ni akan sentiasa update mulai hari ni. Nak aktif balik. Dan blog ni akan berwajah baru tak lama lagi. Nak kena makeup jugak blog ni. Baru semangat sikit nak update. Ye dak? :)

Till then~ 
Assalamualaikum. :')
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: