HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, October 15, 2013

"GEMPAK GIVEAWAY RED DELIMA DI NABILABIELA.COM"

Assalamualaikum.


SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3
Beg x 3
Selendang/Pashmina x 5
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di laman www.reddelima.com setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.'
Kategori 'Officewear'.
Kategori beg.
Kategori 'Accessories'.
Kategori 'Scarf."

SALAM AIDILADHA 2013

Assalamualaikum semua. :) 

Google Image

Salam Aidiladha buat seluruh umat Islam tak kira di mana sahaja anda berada. :)
Tulus ikhlas dari Rabiatul Adawiyah Binti Abd Rahim sekeluarga. :)

p/s: Penat seharian beraya. Nak berehat malam ni. Esok kerja ! ;)

Sunday, October 13, 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME !

Assalamualaikum dan selamat malam. :) 

Alhamdulillah, harini, 13 Oktober 2013, genap lah umur 22 tahun bagi insan yang bernama Rabiatul Adawiyah Binti Abd Rahim. :) Alhamdulillah, Allah SWT masih memberi peluang kepada diri ini untuk terus bernafas di muka bumiNya. :) ALHAMDULILLAH ! :)

Happy Birthday, Atul ! :)

Terima kasih Mama sebab dah lahirkan Angah ke dunia ini. Terima kasih Mama dan Abah sebab dah jaga Angah dari Angah sebesar tapak tangan sehingga lah Angah sebesarnya sekarang ni. Alhamdulillah. Terima kasih Mama dan Abah. :)

Terima kasih kepada yang memberi ucapan dan doa di Facebook, Twitter, dan yang menghantar mesej kepada Atul. Ribuan terima kasih diucapkan. :) Ucapan dan doa kalian sangat dihargai. Terima kasih ! :D

Tak lupa kepada mereka yang memberi hadiah sebagai kenang-kenangan kepada Atul. Semoga Allah SWT membalas jasa baik kalian semua. AMIN, Ya Rabb ! :)

Dan yang terakhirnya, terima kasih buat semua. Anda semua lah yang terbaik dalam hidup Atul ! Terima kasih. :) Alhamdulillah ! :)

Happy Birthday, Atul ! Semoga dengan meningkatnya usia ini, segala amal ibadah kepadaNya juga turut meningkat. InshaAllah ! :)

p/s: Terima kasih, semua ! :) Terima kasih kepada yang sudi join Birthday Giveaway by Blog Rabiatul Rahim. Jemput join kepada yang belum join. :) Senarai peserta akan di update esok. :) 

Saturday, October 12, 2013

NANTIKAN....

Nantikan.... :) 

Bermula 13 October 2013 jam 12 pagi sehingga 20 October 2013 jam 11.59 malam. :)
6 orang pemenang dicari. :)
NANTIKAN ! :D

HADIAH HARI LAHIR TERAWAL TAHUN INI !

Assalamualaikum dan salam sejahtera. :) 

Hai semuaaaa ! Apa khabar?? Harap korang semua sihat-sihat lah hendaknya ye. Dah lama sangat blog tak update. Almaklum lah, kelas dah start untuk semester ini. So, memang takde masa nak duduk depan laptop ni 24 jam. Kalau duduk pun, siapkan assignment je lah. Hehe. :)

Esok dah 13 0ktober 203. So, maknanya esok birthday aku yang ke 22 tahun ! Wahhhh, dah 22 tahun ke?? Rasa macam baru je 20 tahun. Hoho. Kejap je kan dah 22 tahun. Kalau ikutkan lah, maknanya lagi 3 tahun kena kahwin. HAHA. Itu kaau ikut orang-orang tua dulu lah. Tapi yang aku ni nampak gayanya macam lambat lagi je. Hehe. Biar lah. Malas den nak fikir. :D

                                                        Hadiah dari Kak Nor dan Asma. :)

Okay, back to the topic. Alhamdulillah, tahun ni dapat hadiah jugak akhirnya. Dah lama kot tak dapat hadiah. So, agak terkejut jugak lah sebab dapat hadiah hari lahir tahun ni. In advance pulak tu. Hehe. Seronoknyaaaaaa !!

Kalau tengok hadiah kat atas tu, yang beg pink tu, Kak Nor yang bagi. Kak Nor ni kakak kepada Asma, kawan atul. Semalam masa nak turun kereta, Kak Nor bagi hadiah. Terkejut jugak lah. Tapi dalam hati rasa happy kot sebab dah lama tak dapat hadiah. Terima kasih, Kak Nor sekeluarga. :) Kak Nor hadiahkan atul sehelai tudung 3 layer, pin tudung dan kad birthday yang kecil tu. Comel sangat ! :) Thanks, Kak Nor & family. :)

Hadiah yang dalam kotak coklat tu, Asma yang bagi. Yang ni, masa atul naik dari breakfast, tengok-tengok ada hadiah atas meja. Terkejut lah kan. Siapa pulak yang bagi ni. Masa tu memang tak syak pun Asma yang bagi. Tanya Kak Hana siapa yang bagi. Kak Hana cakap Asma yang bagi. Masa tu tak tengok lagi apa hadiahnya. Tak lama tu, terasa macam nak tengok, so, bukak lah kotak tu. Nak tahu apa?? Baju kurung peplum, okay ! And baju kurung tu atul dah try dah sebab Asma cakap Kak Wani jual and tanya atul nak beli ke tak. Atul cakap lah bagi atul try kat rumah dulu. Okay lah pakai baju tu. Esoknya tanya lah Asma berapa harga baju tu. Dia cakap dah ada orang beli dah. Ohh, takpe lah kan sebab nak beli pun, masa tu meman takde duit lah nak bayar. Sekali tengok, rupanya Asma yang beli baju tu untuk atul. Ohh, my ! Macam tak percaya je. :D

Thanks, Asma ! Aku suka sangat-sangat ! Memang akan ku jaga baju tu sebaik mungkin dan akan ku cuba kuruskan badan aku untuk nampak lagi cantik bila pakai baju tu. HAHA. Thank you so much !!! :D

Alhamdulillah, terima kasih Allah SWT sebab KAU kurniakan aku orang-orang yang sangat baik. Semoga mereka sentiasa dimurahkan rezeki olehMu. AMIN Ya Rabb ! :)

" MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3"

Assalamualaikum dan salam sejahtera. :) 

Klik banner untuk join. :)

9-19 October 2013

GA OCTOBER BY EMAS PUTIH



Hadiah :
Top Referral : Cash RM50 dan 40 hadiah untuk dimenangi

Tuesday, October 8, 2013

"3000 SLE SUPPORTERS GIVEAWAY"

Assalamualaikum.


klik banner untuk join

Senarai hadiah:
Cash RM100 x 1, doodle ART button badge x 10, DuniaShida button badge x 3, perfume x 2, photo canvas (art kufi) x 3, photo canvas (typography canvas) x 3, Novel x 5, tudung bawal x 3, beauty tool x 1, bookmark limited edition x 15, pin ribbon x 2, topup RM10 x 8, topup RM5 x 5

3000 SLE Supporters Giveaway dianjurkan oleh DayangDeno dan disponsor oleh DayangDeno, NazrinaHussin, DuniaShida, Canvas D'Arte, Hawadah, Mojat, DyshaSahhir, MamaDarwiish, AkuMira, Pinkizluv, NadiaDiana, Cahaya Jannah, AdamFaiz, AisyaLieza, Nasuha, GreenAmila, CikkMira

Tamat 24 Oct 2013, 12malam
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: