HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, May 10, 2016

LIL PRETZELICIOUS - ORDER DIBUKA

Assalamualaikum dan hai semua. :)

Dah lama rasanya tak post pasal biskut pretzel yang sedap sangat ni. Mana taknya, kalau dah atul makan sekali pun nak lagi, takkan korang tak terliur jugakkan tengok biskut ni. :p

Okay dengan ini atul nak buka semula order untuk biskut pretzel yang atul dah lama tinggalkan ni. So atul akan aktif balik untuk amek order biskut pretzel. :)

Buat masa sekarang ni atul akan ambil untuk untuk flavour Chocolate, Strawberry, Butterscotch, White Choc Oreo dan Choc Almond. So 5 flavour ni akan available buat masa ni. :)

So kepada sesiapa yang nak order untuk buat masa raya nanti ke, atau untuk makan masa sambil tengok tv ke atau untuk apa-apa event ke, boleh whatsapp atul kat nombor 013-6167578 untuk tahu harga dan sebagainya. :)

Kalau atul lambat respon pada mesej anda, boleh whatsapp adik atul, Ain di nombor 011-23457354. :) Atau kalau nak email, boleh email atul di rabiatul.ahim@gmail.com :)



Terima kasih! :)
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: