HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, February 17, 2014

LIL PRETZELICIOUS

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. :) 

Hari ni atul nak promote online business yang atul dan adik atul sedang usahakan iaitu menjual biskut Mini Pretzel. Sebelum ni kakak atul yang uruskan business ni. Business ni takde lah besar mana. Hanya business kecil-kecilan sahaja. :) So, sekarang ni atul dan adik yang uruskan dan kakak atul just bantu apa yang patut. Yelah, kami berdua ni tak pandai sangat bab-bab business ni. So, memang kena ada bimbingan dari seseorang. :)
https://www.facebook.com/lilpretzelicious
Logo business Lil Pretzelicious. :)

Kalau sesiapa yang nak order Mini Pretzel dari kami, boleh lah contact nombor yang tertera di logo kami tu. Ada 3 nombor. Boleh call, whatsapp, atau mesej kami bertiga. Tak pun, boleh jugak PM kami di Facebook kami iaitu, Lil Pretzelicious dan jangan lupa LIKE tau Facebook kami tu. Kalau sesiapa yang ada Instagram, boleh follow kami di Lil Pretzelicious. :)

Setakat ni kami menawarkan beberapa flavor je iaitu, Chocolate, Strawberry, White Chocolate, Oreo dan Almond. In Sha Allah, dalam proses menambah beberapa flavor lagi. :) Kalau nak tahu harga, macam biasa, whatsapp, call, atau mesej kami. Setakat ini juga, kami tak menerima sebarang agent dan kami tak jual borong sebab kami tak buat online business ni full time. Kami adik-beradik kerja di sebelah pagi hingga petang dan hanya menyiapkan order pada sebelah malam sahaja. So, kepada yang tanya pasal jual borong ke tak, buat masa ni tidak. Kami kesuntukan masa. So, harap faham lah ye. :)

Kepada yang nak merasa Mini Pretzel kami, boleh lah membuat tempahan kepada kami sebab order kami terbuka setiap hari. So, tunggu apa lagi? Jom lah order sekarang ! :)
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: