HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, August 20, 2016

RINDU BLOG

Assalamualaikum semua. :)

Dah lama rasanya tak menaip di blog ni. Rindu, sangat rindu. Tapi entah lah. Ketandusan idea mungkin atau sebab dah lama sangat tak menaip. So mood tu pun dah merajuk nak datang balik.

Rindu masa zaman blog tengah popular. Haha. Popular ke? Takde lah popular mana pun. Cuma nya dulu-dulu tu zaman blog tengah naik kata orang. So memang semua blogger tengah berkejar-kejar nak update blog.

Tu pun dulu-dulu update entry entah pape aku ni. Bila baca balikkan, tergelak seorang diri. Memang zaman tak matang sungguh masa tu. Tapi tu lah kenangan kan bila ada blog ni. Dapat tengok balik kita dulu macam mana. So, tak salah lah kot salah satu hobi aku dulu adalah berblogging. :)

In sha Allah mana tahu 1 hari nanti aku akan buat come back kan. Tunggu dan lihat je. Mana tahu lepas aku kahwin ke, lepas dah ada anak ke baru nak buat come back. Mana tahu kan. :D

In sha Allah 1 hari nanti aku akan pastikan blog ni akan wujud semula dengan entry-entry yang lebih matang dan segar.

Okay lah tu je kot yang nak diluahkan ketika ini. Nanti ada masa terluang aku akan kembali. Kembali dengan sesuatu yang baru. :)

Assalamualaikum. Jumpa lagi, In sha Allah! :)

Love,
Atul 


Tuesday, May 10, 2016

LIL PRETZELICIOUS - ORDER DIBUKA

Assalamualaikum dan hai semua. :)

Dah lama rasanya tak post pasal biskut pretzel yang sedap sangat ni. Mana taknya, kalau dah atul makan sekali pun nak lagi, takkan korang tak terliur jugakkan tengok biskut ni. :p

Okay dengan ini atul nak buka semula order untuk biskut pretzel yang atul dah lama tinggalkan ni. So atul akan aktif balik untuk amek order biskut pretzel. :)

Buat masa sekarang ni atul akan ambil untuk untuk flavour Chocolate, Strawberry, Butterscotch, White Choc Oreo dan Choc Almond. So 5 flavour ni akan available buat masa ni. :)

So kepada sesiapa yang nak order untuk buat masa raya nanti ke, atau untuk makan masa sambil tengok tv ke atau untuk apa-apa event ke, boleh whatsapp atul kat nombor 013-6167578 untuk tahu harga dan sebagainya. :)

Kalau atul lambat respon pada mesej anda, boleh whatsapp adik atul, Ain di nombor 011-23457354. :) Atau kalau nak email, boleh email atul di rabiatul.ahim@gmail.com :)



Terima kasih! :)
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: