HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, March 20, 2010

*iM So SaD*

huhu..hye all..erm...nk ckp ape ek sbnrnye??ok2..npe aku sedih??ari 2 aku ade crite yg aku pegi interview untuk jd Seki MPP en??tp aku x dpt..2 yg wat aku sedih 2..npe laa aku xdpt ek??xpe2..aku xde rezeki lg..dulu kt sk0la p0n x dpt jgk..agaknye rezeki aku dlm kepimpinan ni hanya jd pengawas sk0la dulu je k0t..xpe laa..at least aku ade jgk pengalaman w'p0n lain sgt kt UiTM ni..kepimpinan kt sk0la ngn UiTM mmg lain..100% lain taw..aku ngadu kt mama..mama ckp xpe laa..xde rezeki..maybe next next semester baru aku try lg..mne taw lain kali aku dpt..ALLAH SWT taw mne yg baik untuk aku..da tertulis blm lg rezeki aku untuk terlibat dlm kepimpinan kt UiTM ni..da laa..aku xnk sedih2..aku nk enj0y ngn hid0p aku ni..arini aku pegi pr0gram 'Leadership Talk' anjuran MPP..best sgt sbb dpt dgr crite & pengalaman drpd Mantan YDP MPP iaitu abg Shaikh Azman ngn Abg Khairol Izwan..mcm2 yg aku dpt..w'p0n die0rg busy ngn MPP tp akademik die0rg still bg0s..kl0 laa aku dpt wat mcm die0rg..msti best..ape2 p0n..thanks kt MPP sbb pilih sy untuk mengikuti pr0graam ni..k laa..tata... :D

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: