HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, August 13, 2010

FESKEM 2010

mse bln 7 ari tuu..ada iklan kat uitm..
spe spe yg nk jd sekiteriat sempena feskem 2010 ni..
mcm biase..aku, hana ngn ziela amek b0rang dan hantar..
kte0rg ni ske try smue benda..hehe..

ari ahad lps..aku dpt mcg..
bgtahu yg aku da berjaya terpilih sebagai seki feskem..
mmg happy sgt sgt mse tuu..
ziela p0n terpilh jgk..
hana je x terpilih..xpe laa..nk buat cmne..

ari isnin lps ada 1st meeting untuk smue yg terpilih jd seki feskem..
meeting tuu untuk explain psl feskem semester ni..
then bahagikan smue seki kpd bir0 bir0 yg akan bertugas sepanjang feskem kali ni..
aku ngn ziela amek bir0 pr0gram & aktiviti..
and ketuanya dani ngn rafiq..
snang skit sbb da knal ngn die0rg..

1st meeting tuu lme jgk laa..
5o org student terpilih sbgai seki feskem..
thannks t0 MPP sbb pilh sy sbgai seki untuk feskem kali ni..
thanks s0 much..
:)

lg 2 mggu feskem akan berlangsung..
maybe akan sedikit busy..
wish all MPP, seki MPP and seki FESKEM..
g00d luck.. :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: