HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, January 14, 2014

HADIAH DARI ABAH TERSAYANG :)

Assalamualaikum dan selamat petang. :) 

Alhamdulillah, harini cuti. So, ambil masa ni untuk update blog. Azam tahun ni nak tulis entri sebanyak mungkin. In Sha Allah. :)

Nak share cerita dengan korang semua. Bulan 11 tahun 2013 yang lepas, atul dapat hadiah daripada abah atul. Hadiah yang paling atul nak sangat iaitu atul nak handphone baru. Yelah, atul dah pakai handphone Nokia C3 selama 4 tahun. Nokia C3 tu okay je lagi sebab tuan dia pandai jaga kan. Hihi. Cuma tu lah. Hati ni teringin jugak nak pakai handphone yang canggih sikit. Nak jugak ada Whatsapp Wechat, Instagram macam orang lain kan. Teringin lah jugakkk. :p

Gambar: Google

So, ini lah dia hadiah handphone yang atul dapat dari abah atul. Samsung Galaxy Note 3. Handphone ni atul beli sendiri, tapi abah bagi duit lah kan. Abah cakap ni hadiah sebab angah rajin belajar. Hihi. :)

Alhamdulillah, tercapai jugak hasrat nak merasa pakai phone canggih ni. Happy sangat ! Alhamdulillah, rezeki dari Allah SWT. Apa yang penting, kita kena sabar. Tak gitu? :)

Terima kasih, Allah SWT atas rezeki dariMu. :) Terima kasih abah sebab bagi hadiah kat angah. Semoga bertambah murah rezeki abah. AMIN. :)

Okay lah. Itu sahaja cerita yang nak dikongsi pada kali ni. Semoga berjumpa lagi di entri yang lain. :)

6 comments:

  1. Alhamdulillah. Dapat merasa kan. :]

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya dpt samsung note! kalau saya jangan harap nak dpt hadiah memahal camni, kena beli sendiri je. wuuu >< untunglah~ jaga elok2 ye hadiah tu :D

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah kak atul !! nanti boleh wechat dgn mira! hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnye dapat hadiah samsung nite 3 lagi tu.. huhu
    salam maulidur rasul...

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: