HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, December 20, 2009

*JaLaN2 NgN FaMLy*



haloo,arini nk crite psl kuar jln2 ngn my fmly,kteorg smue g time square,hehe,1st time aku pegi cne,msti smue x cye,aku x pnah g time square,mmg btol p0n,aku en ske ddk umah jew..ni p0n kuar ngn fmly,hmm,jgn trkjut taw..gmbr kt atas tuh bkn gmbr aku ngn pakwe aku,tp bakal adik ipar aku,hehe,die p0n ikot..spe lg yg pegi,hmm,ain,mama,ayong,abg iparku,fifi ngn haikal,smstinye..kuar umah da awal,dlm kul 1.45ptg,but ade ckit mslh,tggu pnye tggu,kul 4.30 br smpai t.s..pnat gler,smpai jew cne,ape lg,cr mknn dulu..lapar weyh,nk taw aku mkn ape??my fav0urite fo0d,sizzling no0dles,hmm,sdpnye,da lme xmkn,minum lak ice lem0n tea..mmg best gler larh,da lar mmg fav0urite aku,lme jgk mkn,nk dkt sejam lebih gak larh,mama da bising,cpt larh ckit,lme sgt mkn..biase larh mama,org da pnat,mcm tuh larh,blm jln2 lg..huh,lps mkn,jln2 larh,g tgk bju,beg,mcm2 larh..yg pling best ble ay0ng blnja aku bju ngn beg,mmg aku nk sgt2 beg,sbb beg aku yg ade skrg ni da x cntik,haha,kesian beg tuh,tp en,beg yg akak aku beli ni cntik,pndai akak aku pilih,mula2 die nk beli untk aku jew,last2 die p0n beli skali,s0,kte0rg ade beg yg sme,cme akak pnye wrne putih n aku pnye wrna hitam,thanx,ay0ng!!nti angah da keje,angah blanja ayong lak,ek??tp yg x best,bju yg aku beli tuh x muat,sdihnye!!kna kuruskn bdn nih ckit larh nmpknye,hmm,nk wt cmne,da nasib bdn..jln pnye jln,tgk jam da kul 7mlm,kte0rg p0n blek larh,sakit kaki aku nih,da lme x brjln,haha,ddk jew kt umah,mmg larh,pnat sgt2 sbb smlm da larh tdo lmbt,bgn pg awal lak,mne x ngntuk,s0,mlm nih nk tdo awal ckit,esk nk jge haikal ngn fifi,s0,kna ade byk tenaga,haha,hmm,ain,s0ri ek,gmbr k0 ngn mama xde lak,xpe2,untk crite yg len lak,ek??lg p0n td mama xnk tgkp gmbr,hmm,k larh,nyte!! :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: