HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 17, 2009

r00maTeKu!!


aku tgh boring nih.s0,aku nk crite psl roommate aku..hehe..yg sorg nmenye hana,sorg lg nmenye zumie,mule2 msuk tgk mcm somb0ng jew..aku ni x abes2 ckp org somb0ng,huh,ntah2 org p0n ckp ko somb0ng..hehe..mmg p0n,ble aku da knal ngn die0rg,die0rg p0n ckp aku ni somb0ng..ouh,jht k0rg ek??:p haha..da lme2 msti lar rapat,da ddk sebilik,mkn skali,2kar bj sme2..oppss!!hehe..aku paling rapat ngn hana,bkn x rapat sgt ngn zumie..tp ape2 p0n asyik2 ngn hana je,hana ni ddk kt klang,slgor..finally,aku dpt roommate 1 negeri ngn aku,besday hana 20 mac 1991..die pndai dlm math..bnci2!!aku pling xske org pndai math nih..huh..tp xpe,die byk tlg ajar aku math n finally I g0t A in math-final exam 1st sem..thanx hana!!yg zumie ni,aku pelik sbnrnye..npe nme die zumie??nme zaman jepun ke?ape nme sbnrnye??haha..Qazumi Amelisa..nice name..i never heard b4 this..besday zumie,26 feb 1991,nmpknye aku lar adik antara kiteorg..haha..sbb aku lahir 13 okt,huhu,yg pling bestnye mse die0rg celebrate besday aku..aku xtaw p0n..tepat jam 12pg pd 13okt yg lalu..dak2 level 4(bkn smue) nyanyi lgu besday untk aku n die0rg msuk bwk kek coklat,best sgt2,tgkp gmbr,sapu kek kt muka,huh,muka aku yg pnuh gler ngn kek..slmt lar bole hilang..ape2 p0n,aku hepi gler ngn k0rg,gdoh sme2..yg pling kuat maj0k,huh,spe lg..aku lar..haha,nk manja2 ngn dieorg..da 1bln x jmpe ni..rndu gler larh..xpe2,lg 2 mggu jmpe blek,:)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: