HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 22, 2009

*HaRi Yg MeNyeDiHKaN :(*

salam..arini aku sedih sgt2..ptg td aku jln2 kt bwh umah ngn mama,ain,fifi,haikal..aku tggu abah nk naik motor,mse ain naik motor ngn abah,ain ckp ada jiran tuh bgtaw abah,yg kucing aku,lova,da mati..ble abah bgtaw yg lova da mati,aku nangis..sedih sgt2..aku syg kt die,fmly aku p0n syg sgt2 kt die,da nk hmpir 3thn fmly aku jge die..lova slalu naik umah untk mkn jew n kdg2 die tdo klo pnat sgt2,dulu die tkot nk turun bwh umah,ble abah da ajar die turun bwh,die p0n da pndai turun sndri,lgp0n die da bsar,nk cri awek juga..dulu lova mse kecil,die c0mel sgt2..yg aku tnjuk ni,gmbr die mse da bsar..aku ade simpan 2 jew gmbr die..slmt aku simpan..klo aku rndu,b0le jgk tgk gmbr die..die mati sbb luka kt bdn die da teruk sgt,die en kucing jantan,slalu gadoh,mayb sbb tuh k0t,td amek die p0n kt t0ng sampah sbb org da buang die,mayb org tuh ingt kucing tuh xde tuan,ayah aku yg tanam die,aku tgk die wt yg trakhir kali td..ter0k sgt2 badan die,mmg aku sdih,tp nk wt cmne,da smpai msenye untk die pegi tgglkn kte0rg,last die blek umah p0n mlm smlm,die naik mkn,aku mrh2 die,lps mkn,die turun,lps tuh x naik2 da,tgk2 die da mati,lova,maafkn aku sbb mrh kt k0..w'p0n aku mrh kt k0,tp aku syg kt k0,fmly aku p0n syg sgt2 kt k0..lps ni kte0rg xkn cr kucing lain da..k0 yg trakhir..lova,smga k0 bhgia di sne..aku sntiasa d0akn k0..aku ingt lg,nme k0 abah yg bg sempena lgu once,'dealova'..hehe..lova,aku syg kt k0..aku xkn lpekn k0.. :(

Sunday, December 20, 2009

*JaLaN2 NgN FaMLy*



haloo,arini nk crite psl kuar jln2 ngn my fmly,kteorg smue g time square,hehe,1st time aku pegi cne,msti smue x cye,aku x pnah g time square,mmg btol p0n,aku en ske ddk umah jew..ni p0n kuar ngn fmly,hmm,jgn trkjut taw..gmbr kt atas tuh bkn gmbr aku ngn pakwe aku,tp bakal adik ipar aku,hehe,die p0n ikot..spe lg yg pegi,hmm,ain,mama,ayong,abg iparku,fifi ngn haikal,smstinye..kuar umah da awal,dlm kul 1.45ptg,but ade ckit mslh,tggu pnye tggu,kul 4.30 br smpai t.s..pnat gler,smpai jew cne,ape lg,cr mknn dulu..lapar weyh,nk taw aku mkn ape??my fav0urite fo0d,sizzling no0dles,hmm,sdpnye,da lme xmkn,minum lak ice lem0n tea..mmg best gler larh,da lar mmg fav0urite aku,lme jgk mkn,nk dkt sejam lebih gak larh,mama da bising,cpt larh ckit,lme sgt mkn..biase larh mama,org da pnat,mcm tuh larh,blm jln2 lg..huh,lps mkn,jln2 larh,g tgk bju,beg,mcm2 larh..yg pling best ble ay0ng blnja aku bju ngn beg,mmg aku nk sgt2 beg,sbb beg aku yg ade skrg ni da x cntik,haha,kesian beg tuh,tp en,beg yg akak aku beli ni cntik,pndai akak aku pilih,mula2 die nk beli untk aku jew,last2 die p0n beli skali,s0,kte0rg ade beg yg sme,cme akak pnye wrne putih n aku pnye wrna hitam,thanx,ay0ng!!nti angah da keje,angah blanja ayong lak,ek??tp yg x best,bju yg aku beli tuh x muat,sdihnye!!kna kuruskn bdn nih ckit larh nmpknye,hmm,nk wt cmne,da nasib bdn..jln pnye jln,tgk jam da kul 7mlm,kte0rg p0n blek larh,sakit kaki aku nih,da lme x brjln,haha,ddk jew kt umah,mmg larh,pnat sgt2 sbb smlm da larh tdo lmbt,bgn pg awal lak,mne x ngntuk,s0,mlm nih nk tdo awal ckit,esk nk jge haikal ngn fifi,s0,kna ade byk tenaga,haha,hmm,ain,s0ri ek,gmbr k0 ngn mama xde lak,xpe2,untk crite yg len lak,ek??lg p0n td mama xnk tgkp gmbr,hmm,k larh,nyte!! :)

Saturday, December 19, 2009

*SaBtU*


hye smue..aku br jew abes tgk crite kau dan aku kt astro RIA..aku ske tgk crite nie..lg2 akim ade..haha..aku minat sgt2 kt akim,klo lar die jd bf aku,huh,kn best..haha..simpan jew lar angan2 ko tu,atul.. :)hmm,tp ape slhnye aku berangan,mne lar taw jd kenyataan,mne taw btol2 akim tu jd bf aku..hehe..lucu lak,spe lar aku nk dbndingkn ngn akim tu..aku ni org biase2 jew,xkn lar akim tu nk pndg aku..aku bkn pmpn idaman die,die bole dpt pmpn lg cntik dr aku,aku ni biase2 jew..hehe..ape2 p0n,i wish u g0od luck,akim..i always supp0rt u n i always l0ve u..hehe..fmly aku,kwn2,smue taw yg aku minat kt akim,die0rg siap ketawakn aku,i kn0w that i can't get him but bg lar supp0rt ckit..hmm,xpe2,i kn0w..aku p0n taw yg aku xkn dptkn die..aku jeal0us sbnrnye tgk akim ngn mila dlm crite ni..aku slalu bygkn klo lar mila tu aku,kn best..hehe..xpe,dlm mimpi jew tu..hmm,aku blh tgk crite ni ari sabtu mggu dpan jew lg,mggu seterusnye da x b0le tgk,kuliah da start,xpe2,nti turun lar bwh kt kolej tu,kn bole tgk, h0pefully,hmm,aku rse tu jew k0t,da ngant0k sbnrnye,arini x rest p0n..esk nk kuar,nk taw aku g mne..tggu esk aku crite,k larh,nyte!! :)

Thursday, December 17, 2009

r00maTeKu!!


aku tgh boring nih.s0,aku nk crite psl roommate aku..hehe..yg sorg nmenye hana,sorg lg nmenye zumie,mule2 msuk tgk mcm somb0ng jew..aku ni x abes2 ckp org somb0ng,huh,ntah2 org p0n ckp ko somb0ng..hehe..mmg p0n,ble aku da knal ngn die0rg,die0rg p0n ckp aku ni somb0ng..ouh,jht k0rg ek??:p haha..da lme2 msti lar rapat,da ddk sebilik,mkn skali,2kar bj sme2..oppss!!hehe..aku paling rapat ngn hana,bkn x rapat sgt ngn zumie..tp ape2 p0n asyik2 ngn hana je,hana ni ddk kt klang,slgor..finally,aku dpt roommate 1 negeri ngn aku,besday hana 20 mac 1991..die pndai dlm math..bnci2!!aku pling xske org pndai math nih..huh..tp xpe,die byk tlg ajar aku math n finally I g0t A in math-final exam 1st sem..thanx hana!!yg zumie ni,aku pelik sbnrnye..npe nme die zumie??nme zaman jepun ke?ape nme sbnrnye??haha..Qazumi Amelisa..nice name..i never heard b4 this..besday zumie,26 feb 1991,nmpknye aku lar adik antara kiteorg..haha..sbb aku lahir 13 okt,huhu,yg pling bestnye mse die0rg celebrate besday aku..aku xtaw p0n..tepat jam 12pg pd 13okt yg lalu..dak2 level 4(bkn smue) nyanyi lgu besday untk aku n die0rg msuk bwk kek coklat,best sgt2,tgkp gmbr,sapu kek kt muka,huh,muka aku yg pnuh gler ngn kek..slmt lar bole hilang..ape2 p0n,aku hepi gler ngn k0rg,gdoh sme2..yg pling kuat maj0k,huh,spe lg..aku lar..haha,nk manja2 ngn dieorg..da 1bln x jmpe ni..rndu gler larh..xpe2,lg 2 mggu jmpe blek,:)

17/12/2009.. :)


hmm..nk crite ape ek arini??sbnrnye aku sndri daa b0wink nk crite psl ari2 aku..sbb tiap2 ari wt bnda yg sme..huh..hdp2..b0wink!!da lar x dpt jmpe tyja..klo x bole jgk b0rak mcm2 crite..tnye pndpt..gosip..haha..we don't like gosip!!yeke?hehe..kteorg slalu b0rak2 psl kwn2 lme..2 jew..hmm..arini aku x wt ape2..just ddk rmh..abah g keje..mama lak pg2 da g klinik..amek ubat..ingtkn arini b0le rest..but n0t..ay0ng cuti arini..bwk haikal g klinik..da blek klinik..die tgglkn haikal ngn fifi kt umah..haha..atul..jge lar dieorg..xde mse untk ko rehat..xpe2..kul 5 td ayong da blek..s0..time untk tgk b0la..Malaysia vs Vietnam..mula2 mcm b0wink je..tp separuh mse ke-2 pling best..x sngka..lbih kurang tpat jam 7.50 mlm..pemain bola sepak malaysia yg memakai bj no 10 kot tlh menjaringkan gol bg Malaysia..hepi gler lar time 2..akhirnye..lps 20 thn br Malaysia mnang blek..alhamdulillah..tahniah Malaysia!!ni lar smngt rakyat Malaysia..1 Malaysia.. HARI YG SGT HEPI SBB MALAYSIA MENANG :)

UiTM MacHaNg..i LoVe U..!!


hye all..hehe..nk crite ni..psl uitm..lps aku spm..aku apply larh nk msok u..hmm.dlm bln 5 dpt taw yg aku dpt msok uitm..hepi gler time 2..pd hal x taw lg dpt kt mne..check pnye check..dpt kt machang,kelantan..mmg ari 2 aku nangis terok gler..call ayah aku..ngadu kt die..ckp xnk msok..jauh sgt..pk pnye pk..aku ckp aku nk mntk 2kar..nk taw ape ayah aku jwb..'xpe lar blaja kt sne p0n..lg p0n opah ada kt sne..adk-bdk abah p0n ada..snang ckit..kecewa gler time 2..nk xnk aku kna pegi jgk..dgr jgk ckp ayah aku..mse yg dtggu2 tlh tiba..27/6/2009 aku p0n mndaftarkn diri di uitm machang..dlm hati aku..aku kutuk uitm ni..mrh2.."npe lar k0 pilih aku jd stdnt kt cni?"..haha..biase lar 2..tgh geram..da selesai daftar smue..fmly aku p0n nk blek da..time 2 lar time pling sedih..wt prtama kalinye aku brpisah ngn fmly aku..nk wt cmne..aku p0n merelakan kepergian die0rg..w'p0n hati ni berat..aku p0n meneruskan hidup sbgai plajar uitm.. :)

NeW LiFe,NeW FRieNDs!!


hye smue!!ni laa kwn2 aku kt uitm machang..kira kteorg ni rapat jgk laa..slalu pegi library sme2..wt keje sme2..dieorg ni baik sgt2..aku ingtkn dieorg ni sombong..biase lar..kte ni klo tgk org..mcm2 kte ckp..ye laa..x knal lg..tp da knal..mmg best..bak kata org tua2..x knal maka x cnta..huhu..ape2 p0n..thanx sbb sudi jd kwn atul..klo xde k0rg..atul xde kwn laa kt sne..hehe..miss all of u!!

Wednesday, December 16, 2009

MaLaM Yg MeMBoSaNkaN!!

mlm ni x taw lar nk wt ape..huhu..mcm biase lar..ble fifi ngn haikal da blek..kmas2 rmh..mama lak main game..so trpksa lar tggu nk on9 myspce ngn on ym..hehe..ble bkak myspce boring gler..xtaw nk wt ape..on ym lak..borak ngn asma n tyja..hmm..rndu kt tyja ni..da 3 ari x jmpe die..she's my bestie..x bole hdp tnpa die..die lar byk bg aku smngt..tyja..ble nk jmpe atul ni??nk taw 1 crite x??haha..ada someone meluahkan rasa cintanya kpd aku..kwn lme..tp aku x ready nk trime cinta spe2 wt mse ni..aku xnk dicintai lg..aku tkot..lg 1 aku da anggap die mcm kwn aku jew..xnk lar brcnta ngn kwn sndri..rse pelik jew..i'm so s0rry,k??huhu..s0..ape pndgn k0rg??aku ni jht kew??

aKtiViTi HaRi iNi..!!

salam..huhu..sori x update blog..xtaw p0n nk wt ape sbnrnye..sbb br je menjinakkan diri dlm blog ni..thanx to asma..i l0ve u..hehe..arini mcm biasa bgn tdo kul 6.15pg..mls gler nk bgn arini..yela..da tdo lmbt..ape2 p0n trpksa lar bgn..solat subuh pnting..hmm..da lps solat ingtkn nk tdo..tp i got a job to do..huhu..amek fifi ngn haikal kt bwh rmh..da msenye untuk jge dieorg..pnat lar jge fifi ngn haikal..tp nk wt cmne..kna tlg mama..kesian mama wt keje sorg2..mama da mndikn fifi ngn haikal..dieorg p0n tdo..aku p0n tdo skali..mama pulak pegi beli lauk untuk masak arini..tdo pnye tdo..tgk2 da pukul 11pg..bgn!!asma nk dtg kul 12..aku g mndi n mkn..asma nk dtg sbb nk ajar aku psl blog ni..lme jgk die ddk rmh aku..tp xpe..best..sbb xde lar aku b0ring..lps die da ajar aku blog ni..kteorg(aku ngn asma) pegi bintang..asma sibuk nk beli pencuci muka..aku p0n teman lar..dlm kul 5.30 die p0n blek umah..aku p0n g lar solat asar n smbung jge fifi ngn haikal..
© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: