HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, January 22, 2010

*BoReD*

hye all..s0ri cause lme x update bl0g..mmg nk update tp 2 mggu ni busy sgt2..lgp0n kt cni line intrnet lmbt laa..ni b0le on9 p0n sbb rmai stdnt blek umah..kl0 x mmg x b0le tulis p0n..ermm..mggu lps sibuk ngn majlis as-syura..smpena smbutan Maal Hijrah..ada prtndingan masak bubur as-syura..4 k0lej brtnding..kolej Dato Onn,kolej Tun Hussein Onn,k0lej Tun Dr Mahathir n kolej Tunku Abdul Rahman..n k0lej yg menang msti laa k0lej aku,k0lej Dato 0nn..hehe..x sngka b0le menang..alhamdulillah..w'pun bkn aku yg masak..hehe..erm..nk crita ape lg ek??blaja stakat ni ok lg..byk bnda bru yg aku blaja mcm statistik,business..x biasa lg..tp stakat ni b0le fhm lg..yg geramnya..da 3mggu lecturer ec0n0my x ms0k kelas..xtaw laa npe..kelas lain da blaja smpai bab 2 tp kte0rg??huh..x start lg blaja..cmne laa ek..slmt aku ada basic dlm subjek ni..tp skrg ni blaja dlm english..ssh ckit k0t..yelaa..aku bkn pndai english sgt..arini aku b0ring sgt2 sbb hana ngn zumie ada camping..aku ddk s0rg2 dlm bilik..b0san sgt..kwn2 yg lain p0n ada camping jgk..klo x b0le lepak ngn die0rg..hmm..ni ada 1 prkara yg aku x puas hati..ari 2 aku ada ckp yg aku minat kat sese0rg dlm kelas aku..aku tensi0n sgt2..die x bls mcg aku..aku add die kt faceb0ok p0n die x bls,sakit sgt2 hati ni..xkn laa aku nk kwn ngn die p0n x b0le??slh ke??xksah laa klo die x ske kt aku p0n..tp x b0le ke aku nk kwn ngn die??sakit hati weyh..aku x mntk lebih laa..aku nk kwn je..klo aku x dpt k0 p0n,aku x ksah..nk taw x yg skrg ni k0 da wt aku bnci kt k0??mmg aku akan benci kt k0..aku xkn sebut nme k0 lg..aku xkn pndg k0 lg kt dlm kelas..n aku xkn pnah anggap yg k0 wujud dlm kelas aku..huh..k0 ngn kwn2 k0 2 sibuk je ms0k kelas aku..geram gler..mulai dr skrg aku xkn ckp psl k0 lg..g mampus laa ngn hdp k0..huh..k0 jgn ingt dak2 kelas gelarkn k0 'yg manis',k0 mmg btol2 manis..exactly,n0..u are n0t sweet..jgn perasan,ok??lega ckit aku da lpskn geram ni..klo x..x taw ape nk jd..ermm..aku rse smpai cni je dulu..klo ada mse aku st0ry lg..tata...mmmuuuaaahh.. =D

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: