HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, September 30, 2010

High Achiever Club.. :)

hyep.. hee.. cik atul kembali lg.. nk st0ry ckit psl High Achiever Club ni..
da 2 ari ni kat k0lej tuu x abes abes buat ann0uncement..
'perhatian kpd smue plajar semester 2-5 yg mendapat CGPA 3.5 ke atas, sila hadir ke perjumpaan di AUD 200'..
lebih kurang mcm tuu laa.. bkn xnk g.. tp ada kelas.. then ada k0.. mlm td bru pegi..

aku g ngn Ziela n Azie.. perjumpaan kat AUD 200.. ingtkn rmai yg g.. tgk tgk ckit je..
tuu p0n smue perempuan.. haih.. mne laa kaum Adam ni..
then x lme tuu p0n.. Puan Shima memulakan agenda pd mlm tuu..
kte0rg sbnrnye x tahu p0n psl benda ni.. menurut Encik Farok & Puan Shima..
kelab ni da lme ditubuhkan.. tp ntah npe.. tiba tiba terkubur begitu sje..

then Kak Afifah, presiden kelab ni ngn Alia yg nk tubuhkan blek kelab ni..
ni untuk student yg dpt CGPA 3.5 ke atas.. smlm agendanya adlh untuk pilih AJK bg kelab ni..
student yg dtg kena kenalkan diri.. bg tahu pengalaman di UiTM ni..
then ada pencal0nan.. spe yg dpt undian paling tggi tuu.. dpt laa jawatan..

aku ni cal0nkan laa nama ziela.. tgk tgk die p0n cal0nkan nama aku..
last last.. 2-2 dpt jawatan.. ziela jd exc0 perhubungan k0rp0rat..
aku lak dpt jd exc0 teknikal & multimedia.. haha.. tp okay jgk.. aku ske cuba benda baru..
kelab ni bru lg.. s0 x dpt nk st0ry byk sgt..

nti kl0 ada latest new psl HAC ni.. aku akan st0ry..
kelab ni buat aku lebih bersemangat untuk dpt Dekan lg semester ni..
aku akan buat yg terbaik.. :)

2 comments:

  1. hek3~~~xramai ke?malas g ari 2..upa2nyer ader puan shima ek?sah2 dpat gossip dgan dier ;) (gurau dear..hehe)

    ReplyDelete
  2. x rmai p0n.. ape laa.. j0in laa gr0up ni.. best taw.. bg supp0rt ye.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: