HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, September 18, 2012

Perjuangan Bermula

Assalamualaikum semua. :)

Wahh, tajuk entri bukan main lagi. Perjuangan bermula. Macam orang yang berjuang nak pergi berperang lah pulakkan. Hehe.

Untuk makluman semua, atul sekarang ni bekerja sambil belajar. Wahh, hebat tak? Hehe. Atul sekarang ni masih lagi bekerja di Tradewinds Plantation Berhad dan dalam masa yang sama atul akan menyambung pengajian di peringkat Ijazah iaitu Ijazah Perakaunan. Kira atul belajar part time lah ni. :)

Picture: Google

Actually, takut jugak nak belajar sambil kerja ni. Subjek pulak semakin sukar. Yelah, peringkat Ijazah kan. Bukan macam Diploma, boleh main main. Lagi lagi lah kelas atul hanya 2 minggu sekali dan selebihnya kena lah belajar sendiri. Huh, agak menakutkan sebab diri ni bukan rajin sangat pun. Lepas ni kena lah ulang alik ke UiTM Shah Alam. Kena biasakn dengan Shah Alam sebab lepas ni dah jadi rumah kedua pulak.

Alhamdulillah, ramai yang menyokong keputusan atul ni terutama family, kawan kawan dan yang tersayang. Terima kasih lah ye. Doa doakan atul dapat menyesuaikan diri dengan keadaan baru ni dan doakan atul berjaya ye. InsyaAllah. :)

p/s: Minggu terakhir raya. Nak makan banyak-banyak. Hihi. ;)

4 comments:

  1. gud lurk ye syg..
    i alwayz support u..
    jgn lupakn kami disni k...

    ReplyDelete
  2. ooh ye ke?..igtkan buat full time...mesti sayang kan nk tinggal gaji tu..hehe..anyway..i know u can do it..all d best

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: