HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, October 13, 2012

Selamat Ulangtahun Yang Ke 21

Assalamualaikum semua. :') 

Alhamdulillah, hari ini 13 Oktober 2012. Hari yang atul nantikan setiap tahun. Kerana pada hari ni usia atul telah pun mencecah 21 tahun. Syukur alhamdulillah. 

Atul bersyukur sangat kerana pada usia 21 tahun ni, atul masih lagi diberikan rezeki untuk meneruskan kehidupan di dunia ini. Syukur, alhamdulillah. Apa yang atul harapkan semoga dengan bertambahnya usia atul ni, maka akan bertambah juga lah amalan amalan kebaikan dalam diri atul ni. InsyaAllah. :') 

Macam biasa, setiap tahun tak celebrate pun hari lahir. Rasa macam tak perlu kot sebab atul kan dah besar. Cukup lah sekadar ingatan dari keluarga dan kawan kawan. Itu sudah cukup buat atul terharu dan bersyukur sangat. Kalau nak tahu, tahun ni dah 6 tahun tak celebrate dengan kekasih hati. Hehe. Agak agak, bila lah kan boleh celebrate dengan kekasih hati?? Tahun depan kot. Haha. Tak apa lah tak ada kekasih hati. Yang penting family dan kawan kawan di sisi. Nanti entry birthday atul lagi 2-3 tahun, tengok tengok atul celebrate dengan suami atul pulak. Mana tahu kan? Hehe. :) 

 Ucapan untuk diri sendiri: 

 Happy Birthday, Atul! Dah 21 tahun dah kau rupanya. Macam tak percaya je kan? Rasa macam baru 18 tahun. Hehe. Semoga kau dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan kau di dunia mahu pun di akhirat. InsyaAllah. Semoga amalan kau juga bertambah seiring dengan penambahan usia kau. Lagi 1 nak pesan, jangan sibuk nak fikir pasal pakwe ye. InsyaAllah, 1 hari nanti adalah seseorang untuk kau. Allah SWT dah tuliskan seseorang untuk kau. Apa yang kau kena buat, sabar dan banyakkan berdoa. Sekarang ni kau kena fikir pasal belajar. Fokus pada belajar ye. Ingat, kau tu kerja sambil belajar. Cabaran buat diri kau sendiri. Good luck, ya atul. :) InsyaAllah, semuanya akan dipermudahkan. :') 


Happy Birthday, Rabiatul Adawiyah Binti Abd Rahim!:')

*Thanks pada semua kawan kawan yang wish birthday kat Facebook. Thanks Mama, Abah, Ayong, Ain for the wishes. Thank you sooo much! :* Thanks pada awak tu sebab awak orang pertama wish birthday saya. :)

*Thanks pada blogger Rozuan Ismail sebab buat entry khas untuk atul. Thank you. :') Nak baca entry tu, klik SINI.

3 comments:

  1. selamat hari lahir atul! deno doakan atul sentiasa berbahagia di dunia dan di akhirat... amin! atul, sori tau lama tak dtg blog atul... deno skrg sakit, still dlm wad... dah 9 hari masuk hosp... doc ckp lambat lagi bleh kuar... huhu... harap2 cpt la baik ni... :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: