HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, December 18, 2012

THANK YOU, NUFFNANG !!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. :')

Alhamdulillah, rezeki bulan terakhir untuk tahun ni. Thanks pada Nuffnang sebab bagi lagi iklan iklan untuk blog atul ni. Walaupun jarang sangat update, rezeki masih ada. Thank you, Nuffnang.

Thanks jugak pada pengiklan yang sudi nak iklankan produk produk atau service mereka di blog atul ni. Thank you, thank you. :')


Tak lupa juga pada Churp Churp ye. Alhamdulillah, dah bole cash out tapi tak nak cash out lagi. Tunggu tahun baru nanti, baru nak cash out. Duit yang dapat hasil blogging adalah untuk disimpan untuk kegunaan masa depan.

Tak sia sia juga blogging ni. Adalah hasilnya dan yang paling penting dapat lah jugak merasa sikit. Syukur. Thanks pada semua jugak. Rajin rajin lah datang blog saya yang tak seberapa ni. Hihi.

Okay lah. Jumpa next entri pulak ye. :)
Till then~

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: