HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, December 16, 2012

ULANGTAHUN BLOG YANG KE 3

Assalamualaikum semua. :') 

Alhamdulillah, hari ni merupakan hari ulangtahun blog atul yang ke 3.  Syukur sangat sebab blog ni masih lagi kekal hingga ke tahun yang ke 3. Masa mula mula ada blog dulu, ingatkan untuk suka suka je. Well, akhirnya suka suka tu bertukar kepada minat yang amat sangat pada dunia blog ni.


Wajah terbaru blog atul. :)

Blog ni telah diwujudkan oleh kawan baik atul, Asma. Dia pun ada blog jugak and minat berblog ni datang dari dia. Dia lah yang memperkenalkan atul pada blog, facebook dan semuanya lah. Kalau bukan dia, atul memang tak tahu apa apa tentang dunia IT ni.

URL blog atul ni pun adalah idea dari dia. Dia yang buat semuanya. Isi, design dan yang lain lain, semuanya atul belajar sendiri. Masa first ada blog dulu, memang setiap minggu design blog ni bertukar. Biasa lah, budak baru belajar kan. Hehe. Tapi sekarang, since dah busy yang teramat sangat, design blog ni pun tempah je dengan Cik Bulat. Tu pun setahun sekali bertukar. Tak sempat dah nak belajar pasal design blog ni.

Alhamdulillah, 3 tahun sudah. Tiada apa pencapaian yang terbaik untuk blog ni. Cukup lah sekadar minatku dikongsi di sini. Sedih jugak tahun ni sebab dah jarang sangat update blog. Hopefully, tahun depan, atul akan lebih aktif berblog. InsyaAllah.

Thanks pada yang follow blog ni walaupun tak kenal semuanya. Thanks jugak pada yang sudi komen, kritikan, support dan sebagainya. InsyaAllah, blog ni akan terus wujud selagi tuan empunya blog masih bernyawa. InsyaAllah.

Thanks pada semua. :) Till then~


p/s: 6 months. :')

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: