HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, April 9, 2016

4 TAHUN BEKERJA

Assalamualaikum dan salam sejahtera. :) 

Empat tahun lalu, 9 April 2012, atul telah memasuki alam perkejaan setelah tamat pengajian. Alhamdulillah telah mendapat peluang bekerja di Tradewinds Plantation Bhd sebagai Kerani di bahagian Admin. And atul memulakan kerja sebagai pekerja kontrak sebelum diterima sebagai pekerja tetap setahun selepas itu. :)

Berkat kesabaran setelah setahun baru diterima sebagai pekerja tetap. Sebabnya pada awalnya malas lagi nak cari kerja lain. Sebab itu lah sabar menanti sehingga diterima menjadi pekerja tetap. So hampir 3 tahun lebih di sana, masa untuk bertukar angin dan alhamdulillah sekarang bekerja sebagai Accounts and Admin Executive di Boon Wah Air Conditioning Engineering Sdn Bhd.

Alhamdulillah atas rezeki ini. Syukur sangat sebab sekarang bukan senang nak dapat kerja dan atul akui rezeki atul dalam bekerja setakat ni alhamdulillah. :) Semoga atul terus bersemangat untuk bekerja. In sha Allah! :)


Happy Working Anniversary, atul! Semoga terus kuat bekerja! :D

4 comments:

 1. Yang penting kena rajin berusaha...

  ReplyDelete
 2. inshaaALLAH rezeki itu ada.. alhamdulillah setia..

  ReplyDelete
 3. Atul, selamat berkerja di tempat baru ya, takper ambik experince, dah tu nnt buka business sediri

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah atul. Mesti rasa sekejap jekan da 4 tahun rupanya atul bekerja. :)
  Betul zaman sekarang memang susah sekarang nak carik kerja. Memerlukan cable yang kuat untuk dapat kerja. Huhuhu. Tapi percayalah rezeki ada di mana-mana. :)

  ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: