HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, August 21, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalamualaikum semua. :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog atul ni. Maaf zahir dan batin. Ampun dan maaf dipinta kalau kalau atul ada buat salah dan silap pada korang semua. Biasa lah, kita ni manusia biasa kan. Tak lari dari buat silap. Maaf kan atul ye. :)

atulrahim :')

Rasanya tak lambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya pada semua. Yelah, raya ketiga baru berkesempatan nak update blog. Raya pertama memang tak lah kan. Ada je yang datang rumah. Raya kedua pulak atul pergi beraya rumah orang. Raya ketiga ni rehat rehat je kot kat rumah. Penat sangat. Hehe.

Tema raya tahun ni warna pink. Gambar kat atas tu diambil semasa pergi beraya rumah kakak atul. Guna phone dia suruh adik ambilkan gambar. Yelah, nak guna phone sendiri, camera tak cantik pulak. Guna lah phone akak yang canggih tu. Baju raya atul tu dibeli seminggu sebelum raya. First time ye beli baju yang dah siap menggunakan duit sendiri iaitu duit gaji atul. Alhamdulillah. :) Kasut raya semuanya beli sendiri. Kuih raya pun beli. Tak sempat den nak buat. :p

Okay lah. Rasanya semua mesti tengah sibuk beraya lagi kan. Atul nak sambung makan kuih raya. Nanti atul share dengan korang semua kuih raya yang atul beli ye. Sedap sangat! Rasanya korang dah pernah makan kot. Atul je yang terlambat sikit. Hehe. Nak tahu kuih ape? Tunggu...

*Tema raya korang warna apa tahun ni? #selamathariraya

1 comment:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: