HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, August 8, 2012

Kad Raya

Assalamualaikum semua.

Wahh, dah lama atul tinggalkan blog ni tanpa update apa-apa. Tak tahu lah kenapa malas sangat nak update. Alasan yang paling simple sebabnya dah kerja. Bila balik kerja tu, memang atul tak online langsung. Hehe. So, sekarang ni mood dah datang kembali. Rasanya masih tak terlewat lagi untuk atul ucapkan Selamat Berpuasa kepada seluruh umat Islam di Malaysia ini. Selamat Berpuasa! :')

Sumber: Google

Hari ni atul nak update pasal kad raya. Memandangkan hari raya bakal menjelma tidak lama lagi, atul pasti ramai yang sedang sibuk untuk mengirim kad raya kepada ahli keluarga mereka, sanak-saudara, dan sahabat handai. Walaupun sekarang ni ramai orang kata tak perlu lah nak hantar kad raya. Zaman dah moden, hantar guna SMS pun boleh. Tak pun guna email dan yang paling popular sekarang ni, hantar kat Facebook atau Twitter. Yelah, zaman dah moden kan. Apa kelas hantar kad raya.

Mungkin ramai yang buat macam tu. Tapi ada juga segelintir yang masih lagi menghantar kad raya. Kalau nak tahu atul merupakan salah seorang yang masih lagi menghantar kad raya kepada kawan-kawan atul. Tapi kalau nak tahu jugak, hampir 2 tahun kot atul dah tak hantar kad raya dan tak menerima kad raya. Yelah, dulu kat kolej, tak sempat nak pergi beli kad raya dan hantar pada kawan-kawan. So, tahun ni atul kembali semula menghantar kad raya pada kawan-kawan. Lagipun, dapat kad raya free dari ofis. Hehe. :')

So, kepada sesiapa yang nak kad raya dari atul, boleh email kan alamat korang di adawiyahcute81@ymail.com. Hanya 10 orang yang akan terpilih. :)

Kalau ada yang nak hantar kad raya kat atul, boleh email atul di email kat atas untuk mendapatkan alamat atul ye. TQ!

Okay lah. Setakat ini dulu lah ye. Selamat Berpuasa! :')

8 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: