HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, February 25, 2013

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"

Assalamualaikum dan salam sejahtera. :) 

Wahh, dah lama tak join Giveaway kat blog ni. Tadi terbaca ada Giveaway oleh blogger IntaNBerlian. So, tak salah rasanya nak join. Sempat je lagi sebab Giveaway ni berakhir pada hari Khamis ini iaitu 28 Februari 2013. :) Harap harap ada lah rezeki nak menang. Hadiah hadiah yang ditawarkan cukup lumayan. :D
 

Berikut merupakan sponsor-sponsor bagi Giveaway kali ni. Thank you pada yang sponsor. Semoga murah rezeki mereka! :)

Wahh, ramainya sponsor. Kalau nak tahu apakah hadiah-hadiah yang akan dimenangi, sila lah ke blog IntaNBerlian. Kepada yang belum join, boleh lah join ye. Tarikh tutup pada 28 Februari 2013 ini. :)

Good luck!! :)

2 comments:

  1. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete
  2. salam... deno datang dari segmen INTANBERLIAN GIVEAWAY!!jom? hehe^^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: