HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, April 9, 2013

DOODLE DARI BLOGGER DENO

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. :) 

Kembali update blog setelah seminggu menyepi. Entri hari ni nak tunjuk kat korang semua doodle comel yang atul tempah khas dari blogger Dayang Deno. Tengok lah kat bawah ni. Comel tak? :)
 
Please, DO NOT COPY. Thank you. :)

First time atul tempah doodle ni. Sebenarnya dah lama sangat nak ada doodle sendiri. So, kebetulan blogger Deno ada buat tempahan doodle, so, order kat dia je. Lagipun dah kenal dengan Deno. So, nak berurusan pun senang je. :)

Doodle ni Deno akan buat mengikut cita rasa kita sendiri. So, ini lah apa yang atul nak dari Deno. Suka sangat !! Next time, nak tempah lagi. Nak buat doodle couple pulak ke. Hehe. :D

Untuk doodle single - full body ni, harganya RM 10. Tak mahal pun. Harganya berpatutan setanding dengan hasil yang diberi. Confirm, anda semua akan berpuas hati. :)

So, kalau siapa nak tempah doodle dari blogger Deno, boleh klik kat SINI untuk tengok doodle-doodle yang telah dihasilkan oleh Deno dan harga-harga yang ditawarkan untuk setiap doodle. :)

So, apa lagi, jom tempah doodle dengan blogger Deno !! :)

Till then ~

7 comments:

  1. wah, doodle pakai baju peplum kaler hijau

    ReplyDelete
  2. thanks atul for this entri.. atul siap promote lagi doodle deno.. terima kasih! oh ya, deno dah buka tempahan header sekarang :) cuma edit blog tak pandai... skrg hanya doodle dan header.. tu pun, header simple.. hehe^^

    ReplyDelete
  3. salam ukhwah dari bunda...comey doodle mcm kak ton..hehe

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. salam dear... deno dah bukak tempahan edit blog! hihi... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya singgah dan follow blog ni terus.. menariklah blog ni :D

    ReplyDelete
  7. cute dan muslimah sungguh cik doodle tu..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: