HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, June 18, 2013

BLOG KEMBALI DENGAN WAJAH BARU !

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, semua. :)

Alhamdulillah, akhirnya Atul kembali meng update blog setelah 2 bulan tak update blog. Hehe. Kini Atul akan kembali update blog seperti biasa. In Sha Allah. :)

Kini blog Atul kembali dengan wajah baru. Rasa macam bersemangat je nak update blog ni lepas tengok design dah bertukar. And of course, warna kesukaan Atul sebagai warna pilihan untuk blog kali ini, iaitu Purple! :D

Every year memang Atul akan tukar design blog Atul. Semestinya order pada orang yang pakar bab-bab design blog ni and orang yang pakar bab-bab coding. Atul memang out lah bab-bab tu semua. So, tempah je kat orang. :)


Untuk tahun ni, Atul tak lagi menempah dengan Cik Bulat. Kali ni proses design blog Atul serahkan pada blogger Dayang Deno. Menurut Deno, dia masih lagi baru bab-bab edit blog. Tapi Atul tak kisah lah. Baru ke, lama ke, yang penting dia lagi pandai dari Atul bab men design blog ni. So, semuanya Atul serahkan pada Deno. Senang nak berurusan dengan Deno ni since dah kenal dengan dia. Walaupun tak pernah berjumpa, tapi selalu keep in touch dengan dia. :)

So, kepada yang terasa nak tempah untuk design blog, atau tempah doodle ke, header ke, jom order dengan Dayang Deno. Pasti korang puas hati ! :)

Thanks buat Deno sebab sudi design blog atul ni. Atul puas hati sangat. Kalau ada rezeki lagi, next year, Atul tempah lagi dengan Deno ye? :) Good luck, Deno and Atul always support Deno ! :D

Till then. (:

p/s: Cuti 2 minggu untuk final exam. :)

5 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: