HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, June 27, 2013

THANK YOU, NUFFNANG !!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. :) 

Dah lama rasanya tak update pasal Nuffnang. Yelah, dulu masa rajin update blog, tak ada pulak iklan yang masuk ke blog ni. Tapi bila dah 2 bulan tak update kan, bila check account Nuffnang, terkejut kot. Tiba-tiba earning dah naik dengan mendadaknya. Rasanya baru bulan 2 hari tu cash out Nuffnang, bulan 4 dapat duit. Sekali earning dah naik dengan mendadaknya. Syukur ! :)


Iklan CPC tak putus-putus masuk blog ni. Begitu juga dengan BE. Tapi BE dah stop lah pulak. Bila Nuffnang nak bagi BE lagi ni? Hehe. :)

Thanks, Nuffnang sebab still support blogger yang biasa-biasa macam Atul ni. Dah hampir 3-4 tahun jugak lah setia dengan Nuffnang ni. Thanks jugak buat blogger-blogger yang selalu singgah blog Atul dan support blo Atul ni. Thanks, everyone ! :) Keep in supporting me. :)

Thank you. (:

3 comments:

  1. congrat akk. Pasni ajarlah mira plak. Tk penah dpt iklan dri nuffie. Sedih. hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: