HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, August 5, 2013

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN AKHIR SEMESTER DUA

Assalamualaikum semua. :) 

Alhamdulillah, result final exam dah pun keluar pada Sabtu, 3 Ogos 2013 yang lepas. Perasaan nervous tu memang sentiasa ada lah kan. Rasa macam baru je semalam habis jawab final exam. Tengok-tengok result dah pun keluar. Cepat je masa berlalu sekarang kan. :)

Google Images

Macam biasa lah, bila result final exam je, pihak UiTM akan hantar email pada semua student bermula jam 12 pagi. Kalau nak tengok kat website UiTM, kena tengok pukul 9 pagi lah. Atul takkan tunggu depan laptop pukul 12 pagi sampai lah result keluar. Atul tido dulu then check result masa lepas bersahur. Excited semacam je nak check result kali ni. :)

Tepat jam 5.35 pagi (lebih kurang lah), Atul pun check email dengan perasaan yang sangat takut. Kena takut, kalau over confident, susah pulak. So, bila dah bukak je email, baca Bismillah, tengo dulu pukul berapa email tu masuk. Okay, email masuk pukul 3.25pagi. Hehe. Bila dah bukak je, tengok result yang tak dijangka-jangka, mahu tak happy. Siap menjerit lagi. Kejut Abah bagi tau result semester ni. Yang paling happy, CGPA dah naik kepada pointer 3.0++. Alhamdulilah, ini lah dinamakan rezeki Ramadan. Syukur sangat-sangat. :D

Takut jugak sebab hari tu paper Corporate Governance (CRG) memang tak boleh jawab. Tengok-tengok, subjek tu yang dapat A. Happy sangat. Semester ni Atul amek 4 subjek. Atul dapat 2A, 2B. Alhamdulilah. In Sha Allah, semester 3 nanti Atul nak amek 6 subjek. Maybe masa tu tak kerja dah. So, ada lah banyak masa nak study. :) In Sha Allah, ni semua apa yang Atul rancang je. :)

Terima kasih kepada kawan-kawan rapat Atul, Helmi, Shu, Syakira dan Rudy. Mesti result dieorang pun gempak jugak. Jumpa semester depan, kawan-kawan ! :)

Mohon doa daripada anda semua semoga pembelajaran Atul di peringkat Ijazah ni dipermudahkan olehNya. AMIN. :)

Setakat ni dulu. Jumpa di next entri. :)

5 comments:

  1. Congrats dear! Proud of you. Next sem usaha lg ye!good job.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...taniah atul 4 ur result :)
    usaha lagi utk sem depan :D

    ReplyDelete
  3. Wah tak sangka atul mentioned nama kawan-kawan uitm ;) Huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. wahh... tahniah dear :) tw atul, yg atul tanya tab tu kan, atul just tkar dkt tabcount tu.. nak 3 ke.. 4 ke...

    ReplyDelete

Thanks for all the comment. I really appreciate it. Do come again to my blog and leave your comment as much as you can. Please, do not spam. Thank you. :D

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: