HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, May 13, 2012

Blog Berwajah Baru :)

Assalamualaikum semua. :)

Hari ni atul bersemangat sangat nak update blog. Sebab sekarang ni blog atul da bertukar wajah. Sebelum ni blog berwarna turqoise, tapi sekarang da bertukar ke gabungan warna pink dan biru. Nama blog pun da bertukar dari 'This Is Me' ke 'Blog Atul Rahim'. Kalau boleh atul nak semua orang kenal atul dengan nama Atul Rahim kat dunia blog ni. Hehe. :)


Sekali lagi atul menempah design blog ni pada Cik Bulat. Atul suka sangat dengan hasil kerja Cik Bulat. Sebab tu suka tempah dengan Cik Bulat. Senang nak berurusan dengan Cik Bulat. InsyAllah, lain kali atul tempah lagi. Boleh kan Cik Bulat? :)

Dengan bertukarnya wajah blog ni, atul akan lebih bersemangat nak update blog. Yelah, blog da bertambah cantik, semakin semangay lah nak update. :) Jangan terkejut bila masuk je blog atul, tengok da lain. Sekali sekala, blog ni pun nak bertukar jugakkan? Tak gitu? ;)

Apa apa pun, nak ucap terima kasih banyak banyak pada Cik Bulat kerana sudi menerima tempahan dari atul ni. Atul suka sangat sangat. Terima kasih daun keladi. Lain kali, atul order lagi. :D

13 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: