HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, May 10, 2012

Sambutan Hari Lahir Mama Yang Ke 50 :)

Assalamualaikum semua. :)

Alhamdulillah, dapat update blog lagi. Kali ni nak share cerita tentang sambutan hari lahir Mama atul yang ke 50 tahun yang telah diadakan pada Ahad lepas, 6/5/2012. Kali ni kakak atul telah memilih Fiske Steakhouse di AU2 Keramat untuk menyambut hari lahir Mama atul. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar. :)

Sambutan kecil-kecilan ini telah dihadiri oleh family atul, iaitu kakak atul, adik, abang ipar, anak kakak atul, mama, abah, mak mertua dan ayah mertua kakak atul serta bakal adik ipar atul merangkap buah hati adik atul. :)

Jom lah tengok gambar gambar kat bawah ni. Happy sangat hari ni. Dapat berkumpul dengan family tersayang. :D

Menu utama - Tak ingat namanya. Sorry. Hehe. -,-

My sis - Sharirawati Abd Rahim (Ayong)

Acap - Bakal adik ipar (InsyaAllah)..
Thanks sangat sangat kat Acap sebab jadi photographer pada hari tu. Thanks! :)

While waiting for the food :)

Mama dengan menu pilihannya - Nasi Putih + Asam Pedas Melaka.. Atul pun pilih menu macam Mama. Tak nak makan steak, takut tak kenyang. Hehe. ;p

Mak mertua dan ayah mertua my sis.. :)

Fifi dengan menu pilihannya, Spagheti.. :D

Alaaa, laaa.. Nak manja manja pulak ye.. My sis with her hubby.. :)

Fifi sayang Mak Ngah! :D

Birthday girl - My beloved mom..
Comel tak Mama atul? :)

Potong kek.. Mama cakap da tua tua ni tak payah lah tiup lilin.. So, potong kek je lah ye.. :D

Ni lah saat yang ditunggu tunggu.. Mama malu malu pulak abah nak suap Mama makan kek.. Muka abah macam tengah bengang je dengan Mama sebab Mama malu malu.. HAHA.. Suka sangat moment ni.. :)

Giliran Mama pulak suap abah.. Abah tak malu pun.. HEHE.. :D

Me with my father, Fifi and my mother.. :)

My adik - Nur Ain.. :)

With my adik and my Fifi.. :)

Suka tengok gambar ni.. Macam orang tengah bercinta pulakkan?? SO SWEET! My Fifi and my Haikal.. :)

My sis with her hubby and their new baby - Muhammad Izzat Hadif.. :)


Family atul tanpa abang ipar. Abang ipar tengah sibuk makan masa ni. Tak ingat pulak nak ajak dia tangkap gambar sekali. Hehe. :D

Alhamdulillah, happy sangat. Tempat ni pun menarik dan makanan memang superb. Tempat ni memang recommended pada semua. Makanan superb + harga yang sangat berpatutan. Sangat berpuas hati. Terima kasih pada Fiske Steakhouse kerana sudi menerima kehadiran kami. Thanks jugak pada Ayong sebab suggest tempat yang superb ni. Ayong memang mantap lah! :D

Sekali lagi, Happy Birthday, Mama! Ayong, Angah dan Ain sayang sangat kat Mama. :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: