HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, May 19, 2012

PROMO - Oh My English

Assalamualaikum and hello everyone! :D

Entri pada malam ni cuma nak promote rancangan terbaru yang akan bersiaran di Astro TVIQ (saluran 610) bermula esok, 20 Mei 2012 jam 10 pagi. Tak lain dan tak bukan, 'Oh My English' (sila buat dengan gaya sekali ye). :)


Korang semua mesti pernah tengok iklan iklan yang ditayangkan di Astro bagi mempromosikan cerita terbaru ni kan? Serious, memang best dan membuatkan diri ni tidak sabar untuk menonton cerita ni. Mesti best kan? Harap harap begitu lah ye. :)


So, kepada semua, jangan lupa saksikan rancangan terbaru, 'Oh My English' di Astro TVIQ (saluran 610) bermula esok, 20 Mei 2012, jam 10 pagi. Tengok tau, jangan tak tengok! :D

#picture credit to Google

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: