HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, May 20, 2012

M&M's Fun You Can't Resist

Assalamualaikum semua. :)

Hai, semua! Korang pernah tak dengar pasal coklat M&M's? Mesti pernah kan and mungkin coklat ni adalah salah satu favorite korang. Mesti punya lah. Coklat ni pun one of my favorite tapi jarang sangat lah atul makan kan. Hehe. ;p

Sekarang ni M&M's sedang menjalankan contest 'M&M's Fun You Can't Resist' yang telah bermula sejak 15 May yang lalu. Contest ni sangat menarik and atul da pun join. It is FUN! Serious, memang best!

Apa yang korang perlu buat, senang aje :

STEP 1 :

Watch TVC. Click HERE to watch the TVC.

STEP 2 :

Tell them your most creative caption.

This is the important part. Korang kena submit caption yang paling menarik tentang coklat Red. Nak tahu kena buat caption pasal apa, klik je kat SINI. Korang boleh hantar caption sebanyak yang mungkin. Submit caption korang yang paling creative bermula 15 May - 5 June 2012. :)

STEP 3 :

Isikan maklumat tentang diri korang dan proceed dengan menghantar sebanyak mungkin caption yang paling creative!

So, tunggu apa lagi. Jom lah join. BEST sangat! Nak tahu lebih lanjut, klik je kat SINI. Okay? :)

Till then! :D

#Says is giving out prizes everyday for 30 days! Click HERE to win all the prizes! :)

4 comments:

  1. bab2 join contest ni reena memang lembap tahap cipanzi..=)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: