HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, June 18, 2012

Thank you :)

Hai semua! :)

Hari ni atul cuti, so ada lah masa sikit nak update blog. Kalau waktu kerja, jangan harap lah atul nak update blog. Kemalasan yang teramat sangat melanda diriku ini. HAHA. :D

Entri kali ni entri khas untuk pihak Nuffnang. Hoho. Da lama kot atul tak bukak akaun Nuffnang. Bila bukak je, mak aihh, ada BE kot. Bukan 1, dan bukan 2, tapi 4 sekali tau. Hehe. Alhamdulillah. Walaupun da lama tak update blog, Nuffnang masih lagi beri BE banyak banyak kat blog atul. Tu maksudnya, pihak Nuffnang suruh atul rajin blogging. HAHA.


Tengok tuu, 4 BE tau. Jangan jealous ye! HEHE. Jumlahnya tak adalah banyak mana. Tapi masih ada nilai ye. Syukur sangat. Churp Churp pun sangat memberangsangkan. Sukanya!! Terima kasih kepada pihak Nuffnang dan Churp Churp. Setakat ni tak ada niat untuk berlaku curang pada Nuffnang. I masih setia pada Nuffnang ye. Well, atul memang seorang yang setia. Hehe.

To Nuffnang, thank you so much! Next time, give me more and more and more BE, please??!! :) To all advertisers, thank you so much! ^_^

p/s: Selamat malam! Nak tido da. :)

12 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: