HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, June 17, 2012

Khas Untuk Yang Tersayang :)

Hai semua! :)

Huh, da lama sangat tak update blog ni. Hampir 1 bulan ye. Hehe. Dasar pemalas betul lah atul ni. Jangan marah ye. Sekarang ni mood nak berblogging tu da kembali. Tiba tiba je kan?? HAHA. Ooopss.

Okay okay. Kembali pada cerita yang atul nak cerita pada entri kali ni. Bukan cerita apa pun. Hanya ucapan untuk orang orang yang atul sayang sangat. Sebab hari ni merupakan hari istimewa buat 2 insan yang terpenting dalam hidup atul. :)

17/6/2012, hari ni merupakan hari lahir anak saudara atul yang sulung, iaitu Nur Ainin Shafiya yang ke 5 tahun. Dah besar rupanya anak saudara atul yang sorang ni. Macam tak percaya je. Tup tup tup, dah 5 tahun. Dah pergi tadika, da pandai membaca, mengira, mengaji. Makngah bangga sangat dengan Fifi. Walaupun Fifi nakal, Makngah sayang tau kat Fifi. Sayang sangat.

Makngah ucapkan Selamat Hari Lahir untuk anak saudara Makngah yang sorang ni. Semoga Fifi dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang sihat sihat selalu dan membesar menjadi anak yang solehah. InsyaAllah, AMIN. :) Ingat tau, Makngah sayang sangat kat Fifi. :D

Hari ni juga hari yang istimewa untuk insan yang bergelar bapa. Selamat Hari Bapa atul ucapkan pada abah atul, Encik Abd Rahim Bin Mohamed. Angah pun sayang sangat kat abah. Tiada siapa yang dapat gantikan tempat abah. Hanya abah seorang abah angah. :)

To my dear abah, I want to wish you, Happy Father's Day.. Thanks for being such a great father to me, ayong and ain.. You are the best father in the world and no one else can replace you as my father.. Thank you, abah and Happy Father's Day! :)

Selamat Hari Bapa buat semua insan yang bergelar bapa. :D Selamat Hari Bapa juga atul ucapkan buat bakal bapa mertuaku. Hehe. :)

Selamat Malam! :D

7 comments:

  1. Hye fifi. uncle ucapkan happy birthday ye. nak hadiah mintak ngan mak ngah ye?huhu.

    pada pak cik Rahim, selamat hari bapa =).Semoga panjang umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  2. wahh jatuh ada hari yang sama laa..

    happy besday & selamat hari bapak..

    ReplyDelete
  3. selamat hari bapa utk papa atul! :)

    ReplyDelete
  4. Jd ank solehah tau budak kcik. Hihihi

    slmt hr ayah kt papa awk jugak.

    ReplyDelete
  5. @deno
    Thanks, Deno! Selamat Hari Bapa juga untuk abah Deno. :D

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: