HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, July 12, 2012

Cash Out Nuffnang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Alhamdulillah, setelah hampir 2 tahun dengan syarikat pengiklanan yang terbesar iaitu Nuffnang, akhirnya dapat jugak atul cash out duit Nuffnang. Walaupun tak lah banyak macam blogger-blogger lain, tapi syukur Alhamdulillah. Ada jugak nampak hasilnya dengan blogging ni. Tiba-tiba je terus bersemangat nak update blog banyak-banyak lepas ni. :)




Atul tak boleh cash out duit Nuffnang ni kalau tak ada orang yang klikkan. Terima kasih kepada yang klik-klik iklan-iklan kat blog atul ni. Thank you so much! InysaAllah, lepas ni boleh cash out Churp Churp pulak. Hehe.

Terima kasih pada Nuffnang dan pihak pengiklan yang sudi mengiklankan iklan-iklan mereka di blog atul. Thank you! :D

Syukur, ada jugak rezeki. Alhamdulillah. :)

10 comments:

  1. yeay! alhamdulillah.... :) suka dtg blog atul :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah! yer. Mesti seronok kan...

    ReplyDelete
  3. 2 tahun berblogging tu daa kira lama.. teruskan usaha lg dlm blogging :)

    ReplyDelete
  4. dni nyer cheque baru sampai semalam :D

    ReplyDelete
  5. wah wah bestnyeee leh wat beli jajan..:D

    akak coming soon pn nak cash out setelah sekian lamee whoooo hehe

    ReplyDelete
  6. Salam semua,

    Saya ada buat special giveaway di blog saya. Jemput sertai yer :-)

    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. bestnya :)

    kak sha tak pernah lagi ada duit utk di cash out dgn nuff...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: