HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, November 13, 2012

Filem - Istanbul Aku Datang!

Assalamualaikum semua. :)

Filem Istanbul Aku Datang! telah pun berada di seluruh pawagam bermula 8 November 2012 yang lepas. Atul belum berkesempatan untuk menonton filem ini di pawagam sebab busy dengan kelas last week. Minggu ini busy dengan raptai konvo pulak. Tak tahu bila dapat menonton filem ini.


 gambar: google

Cerita ni nampak macam menarik. Harap harap ianya seperti yang dijangkakan oleh atul dan semua penonton yang lain.. Tak sabar nak tengok filem ni!!

Jom kita check it out trailer filem ini bagi yang belum menonton. :)



Menarik bukan? So, tunggu apa lagi? Jom kita tonton filem Istanbul Aku Datang! di pawagam berhampiran anda. :') 

p/s: Nanti dah tengok filem ni, atul review filem ni ye. :)

3 comments:

  1. da tgok. not bad lah cerita dia.. watak lisa yg comel2 & beto yg sempoi buat rasa bertambah2 layaaannnn hehe

    ReplyDelete
  2. nak tengok!! tapi x free. x pelah.tengok citer laen

    ReplyDelete
  3. Best filem ni! saya dah tengok. Lisa mmg super duper cute dlm filem ni. hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: