HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, April 1, 2011

Contest KM : Header Simple Tp Menarik!

Nak join ?? Klik gambar di atas ni :)

Assalamualaikum semua. Berjumpa lagi pada entri kali ini. Okay, tak nak membebel panjang sebab kejap lagi nak sambung study, so straight to the point. Hari ni atul nak join contest yang tertera tajuknya di atas. Atul telah pun di tag oleh adik angkat atul, Miera untuk join contest ni. Lagi pun da lama tak join contest. Sekali sekala, apa salahnya :)

Ini adalah syarat-syaratnya :

1-Jadi follower KM
2-Buat satu entry pasal contest ni..ups, jgn lupe ltk banner dan link kan terus pd blog kM
3-Header x kesah bertemakan ape2 saja..SIMPLE TAPI MENARIK..
4-Contest terbatal jika peserta bawah 10 orang!
5-Tarikh tutup-4 APRIL 2011
6- Tag pd 5 org blogger n make sure mreka tahu mreka tlh ditag.
7-Letak URL entry pasal contest ni pd comment box di bwh..jgn letak pd shoutbox!

Dan inilah header yang atul pertaruhkan.. Jeng jeng jeng :



Comel tak ?? Comel kan ?? Macam tuan dia. Haha. Simple je kan ?? Dan yang paling penting, header ni nampak menarik! Kalau nak tahu, perempuan dalam gambar tuu adalah atul. Macam tuu lah gaya atul kalau menghadap laptop. :) Wish me luck! ^_^

Atul nak tag :

Natasya
Eyjalukman
Zatie
dan yang lain lain.

Cepat join! Kalau tak, tak nak kawan ;p

No comments:

Post a Comment

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: