HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, April 22, 2011

Jatuh Cinta Dengan Blogger Ini!

Yup, atul jatuh cinta dengan blogger ni.. Blogger ni atul mula kenal sejak atul join segmen yang dianjurkan oleh abg ben ashaari.. Kebanyakkan blogger atul kenal dari blog abg ben ashaari.. Blogger ni dulu biasa biasa je, kalau tak silap atul lah.. Tapi sekarang ni, dia da mula dikenali.. Well, kalau atul sebut je nama dia, mesti semua kenal.. Awak tuu, saya da jatuh cinta dengan awak.. :)

Jangan salah faham pulak ye.. Atul bukan jatuh cinta dengan blogger ni seperti mana yang tertera pada tajuk di atas.. Tapi.. Atul jatuh cinta dengan entri entri yang ditulis di blog nya.. Setiap entri yang ditulis, pasti ada makna tersurat dan tersirat.. Banyak tips tentang dunia blogging yang dikongsi blogger ni dalam setiap entrinya terutama tips untuk newbie macam atul ni.. Seriously, atul memang suka baca entri entri di blog beliau.. Walaupun atul tak komen, tapi ketahui lah bahawa atul merupakan pembaca setia di blog anda..

Kalau tak silap atul, blogger ni baru blogging selama 6 bulan.. Tapi dia lebih berjaya daripada atul yang da blogging hampir 1 tahun lebih ni.. Tahniah pada blogger ni dan teruskan blogging ye.. Atul sedia menanti setiap entri di blog anda..

Antara entri yang paling atul suka :

Klik SINI dan SINI..

Nak tahu lebih banyak tips dan nak tahu siapa blogger yang disebutkan di atas ??

Klik je kat SINI :)


p/s : Sempat jugak luangkan masa update blog.. Final ohh final ^_^

13 comments:

  1. Blogwalking:


    amboi..lekaih2 p minang dia..

    ReplyDelete
  2. Final exam right..?? Wish u good luck.. All the best for u..

    thanks for this entry.. sangat terharu.. =)

    ReplyDelete
  3. betul tu.. abg ben terbaik.. like dia punya blog.. :D

    ReplyDelete
  4. blog say bilalah.. ada org nak jatuh cinta ye.. :p

    http://neizalyez.blogspot.com/2011/04/email-1malaysia-5-fakta-yang-perlu.html

    ReplyDelete
  5. blog say bilalah.. ada org nak jatuh cinta ye.. :p

    http://neizalyez.blogspot.com/2011/04/email-1malaysia-5-fakta-yang-perlu.html

    ReplyDelete
  6. OO..JATUH CINTA NGAN IR YE..HUHU..BERTUAH IR,ADA ORANG MINAT

    ReplyDelete
  7. yup, penulisan IR sgt matang.

    pasni jtuh cinta ngn IR plak. hahaa XP

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: