HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, April 18, 2011

Kalau Aku..

Assalamualaikum semua.. Rindunya kat korang semua.. Maaf lah, busy dengan test dan final yang akan bermula pada hari Khamis ni.. Doakan lah semuanya berjalan lancar ye.. Amin.. Ni pun curi curi masa je update blog.. Tak boleh lah kalau tak update blog.. Rasa macam ada yang tak lengkap je.. Tak kira apa pun, atul akan luangkan masa untuk update blog atul yang tercinta ni.. :)

Sebenarnya entri kali ni atul lebih kepada nak tanya pendapat semua.. Pendapat kalau atul nak buat contest.. Sebenarnya atul bercadang nak buat contest.. Atul ada fikir jugak contest apa yang atul nak buat dan atul akan buat sejurus selepas atul habis final pada 1 Mei 2011 ni..

So, apa pendapat korang semua ?? Tolong lah ye.. Nak isi masa cuti ni dengan buat contest.. Tolong lah bagi cadangan ye.. Thank you so much.. :)

Ada lagi 1 perkara nak tanya pendapat korang semua.. Okay tak kalau atul nak tukar template blog atul ni dan semua semua yang ada dalam blog ni ?? Ke da okay blog atul yang sekarang ni ?? Tolong ye bagi pendapat.. Kalau ramai bagi pendapat suruh tukar template blog ni, atul nak buat tempahan dengan Cik Bulat.. Boleh kan Cik Bulat ?? ^_^


p/s : Kepada bakal follower blog atul yang ke 666, nanti tinggalkan link ye.. Nak review blog.. Hehe.. :)

-Petang ni ada test.. Doakan saya! ^_^

4 comments:

  1. terpulang kt atul .~~
    hehe.. sume ok bg den :)

    ReplyDelete
  2. nk dekat2 exm pon ade test lagi ke atul??

    nway wish u ggod luck in final..wish me luck too ;)

    ReplyDelete
  3. salam kenal
    saya follower ke-666
    good luck to you

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: