HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Saturday, December 10, 2011

Blogshop : The Good Things

Assalamualaikum semua. :)

Update lagi untuk hari ni. Okay, entri kali ni atul nak berkongsi dengan anda semua blogshop milik kawan atul, ZatieIsmail, iaitu Blogshop The Good Things. :)


Blogshop milik kawan atul ni masih baru lagi. Blogshop ni telah beroperasi sejak 2 bulan lepas. Actually da lama nak tolong Zatie promote kan blogshop dia, tapi asyik lupa je. He3. Sorry, Zatie. So, this is for you. Hope you like it! :)

So, kat bawah ni adalah barang barang yang dijual di blogshop The Good Things. Sebenarnya banyak lagi. Korang kena pergi ke blogshop tu dan lihat sendiri ye. Make sure korang singgah, kalau boleh follow sekali blogshop tu dan kalau ada barang barang yang berkenan di hati, terus order dengan kawan atul, okay ??!!

Barang barang di blogshop ni murah murah je. Harga da termasuk sekali dengan postage. Sangat berbaloi! Rugi kalau tak beli. :)


Love Pearl Flower Necklace

Cheetah Syria

Shawl Kain Jojet


Shawl


Shirt :)

Menarik bukan ?? Atul ada minat 1 necklace ni, Red Apple Necklace. Kalau korang nak tahu macam mana bentuknya, sila cari di Blogshop The Good Things. :)

Untuk ke Blogshop ini, sila klik link di bawah ni :


Ingat, jangan lupa singgah, follow dan order, okay! :) Sayang korang ketat ketat!


Jangan lupa join "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay"! Kepada yang belum join, join sekarang jugak! :)

Atul da JOIN. Anda bila lagi ??


2 comments:

  1. menarik... :D


    http://greencisplatin.blogspot.com/2011/12/mock-trial-usim-gempak.html

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: