HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, December 29, 2011

Papa, I Love You!

Assalamualaikum semua. :)


Selamat malam semua. Da malam baru dapat update blog. Bukan apa, baru je bayar bil broadband tadi. Hehe. Thank you so much to my father! Abah, angah sayang abah sangat sangat! :D

Okay, berbalik pada tajuk entri kali ni, 'Papa, I Love You'. Rasanya semua da tahu kan movie yang baru je ditayangkan semalam. Sejak atul dapat tahu pasal movie ni, memang atul da cakap kat diri atul, nak tengok jugak movie ni. Then dapat tahu pulak movie ni keluar masa cuti mid sem, memang tersangat lah happy.

So, esok atul akan pergi tengok movie lakonan Lisa Surihani yang sangat lah atul minati. Tak sabar rasanya nak pergi tengok esok. Hehe. Walaupun tak dapat jumpa Lisa Surihani macam blogger blogger lain yang tengok pratonton movie ni pada Selasa lepas, tak apa lah. Tak ada rezeki. Mungkin lain kali kot dapat jumpa Lisa Surihani. Esok jumpa orang lain dulu. Hehe. :)

Okay lah. Esok atul review pasal movie ni ye?? :)

Till then~

p/s : Cuti tinggal 2 hari je lagi.. -_-

2 comments:

  1. ayah selalu menjadi penyelamat dikala kita kesempitan..hehehee...ade link donlot update la ea..heeee

    ReplyDelete
  2. kalaulah kat sini ada pawagam...

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: