HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, July 30, 2013

TARGET BLOG TAHUN INI

Assalamualaikum semua. :) 
Google image

Hari ni nak cakap pasal target. Bukan target apa pun. Cuma target Atul terhadap blog Atul untuk tahun 2013 ini. Yelah, seperti yang semua maklum, masa awal tahun hari tu, Atul memang jarang sangat update. Sejak dah habis exam hari tu baru aktif blogging kembali. Rasa macam rindu sangat nak update blog sebab setiap hari mesti baca blog blogger lain. Ada je masa, idea mereka update blog. Atul ni taka da pun nak update blog yang 1 ni.

Tapi tu lah. Bila tak update blog ni, banyak pulak earning dari pihak Nuffnang. Mungkin itu antara pembakar semangat untuk Atul update blog kot. Mungkin lah. Dan sekarang, earning meningkat setiap minggu. Alhamdulillah. :)

So, target Atul untuk blog Atul tahun ni, Atul harap sangat yang Atul dapat post entri sebanyak 100 post. Atul rasa tu pun dah banyak bagi Atul memandangkan blog Atul ni blog biasa-biasa je. Blog picisan je. Hehe. So, sekarang ni, entri Atul baru ada 48 post termasuk post yang ini. Tapi kan, kalau dapat update lebih dari 100 post pun, itu dah cukup membanggakan Atul.

Sekarang ni ada lagi 5 bulan, rasanya target boleh capai kot. Kena ikut tahap kerajinan jugak sebenarnya. Yelah, lepas ni, bulan 9, kena masuk belajar balik. So, masa tu mungkin terhad. Tapi, walau macam mana sekali pun, Atul akan cuba capai target Atul untuk blog Atul ni. In Sha Allah. 

So, nantikan sama ada Atul berjaya ke tak dengan target Atul tahun ni terhadap blog kesayangan ini. Hehe. Chaiyok !  

Okay lah, itu sahaja.
Jumpa lgi. :) Selamat berpuasa ! 

2 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: