HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, July 7, 2013

TEMPAHAN MINI PRETZEL DITUTUP !

Assalamualaikum dan selamat pagi, semua. :) 

Rajin pulak update blog sekarang ni. Hehe. Mood rajin dah datang, so, apa lagi. Update lah selagi idea pun tengah banyak ni. :)

Entri kali ni just nak bagi tahu yang tempahan mini pretzel terpaksa ditutup disebabkan order yang terlalu banyak. Bukan apa, takut nanti tak sempat buat pulak. Yelah, kakak Atul bekerja dan ada masa hari Sabtu dan Ahad je untuk siapkan tempahan. So, order sekarang ni dah terlalu banyak, terpaksa lah tutup tempahan.

TEMPAHAN DITUTUP !

Terima kasih kepada semua yang dah order Mini Pretzel dengan kakak Atul. Terima kasih sangat-sangat. Jangan serik nak order dengan kakak Atul lagi ye? :)

Terima kasih, semua ! :)

3 comments:

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: