HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, May 4, 2011

Blog Berwajah Baru :)

Assalamualaikum semua.. Selamat malam.. Da lama tak update blog.. Mintak maaf lah banyak banyak.. Minggu lepas busy dengan final exam, sibuk mengemas bilik, meeting lah dan macam macam lagi.. Sekarang ni atul tengah bercuti.. Best sangat duduk rumah.. :) Dapat tido puas puas.. Haha.. I LIKE!

Tapi cuti semester ni tak lama.. Hanya 2 minggu lebih sahaja.. Sedih sangat sebenarnya.. Tapi, nak buat macam mana.. Terima je lah.. Ada cuti pun da kira cukup.. Kalau tak ada cuti, lagi susahkan ??

Okay okay. Sekarang ni nak cerita pasal blog.. Blog atul sudah berwajah baru dan atul suka sangat blog yang design baru ni.. Simple dan menepati citarasa atul yang atul inginkan selama ini..

First sekali nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Bulat kerana telah design kan blog atul ni sehingga jadi comel sangat.. Atul berpuas hati dengan hasil kerja Cik Bulat.. Thank you so much kepada Cik Bulat sebab memahami atul.. Atul mintak maaf kalau ada yang Cik Bulat tak berpuas hati dari pihak atul..

Kepada blogger yang nak buat tempahan design blog, boleh lah ke blog Cik Bulat.. :)

Thanks pada Miera sebab buat entri khas untuk akak.. :)

Harap semuanya berpuas hati dengan blog This Is Me yang berwajah baru.. Design blog ni akan kekal sampai bila bila.. Kalau rasa nak tukar, tempah je kat Cik Bulat.. Boleh kan CB ?? ^_^


p/s : Bila lah aku dapat beli Nokia C3 ni ?? =_=

9 comments:

  1. cantikkkkkkk

    siyes jeles.. huhuuu

    c3? alang2 meh la angkat balckberry curve. bawah 800 dah skang. cepat2 kumpul duit nuff buat beli sebijik. haha :p

    ReplyDelete
  2. nak C3 ye..huhu..cantik blog wajah baru.huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh.comelnye ^_^

    happy holiday atul :))

    ReplyDelete
  4. ngeh2 ! thanks ee sebab exchange banner n for this entry ! haha.

    ReplyDelete
  5. wahhh!! makin comel....! suke2!

    ReplyDelete
  6. hai....eka punya pun sama tempah kat cik bulat..hehehe....

    oh nak pakai c3 yer..eka pun skang pakai c3.pink pulak...hehehehe..
    dah murah dah..ley beli...hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: