HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Tuesday, May 10, 2011

Buah Hati Baru :)

NOKIA C3 :)

Buah hati kesayanganku.. :)


Assalamualaikum semua.. Hari ni nak kongsi cerita sikit pasal phone yang baru atul beli.. Phone yang atul idam idamkan selama ni.. Alhamdulillah, ada rezeki sikit.. Dapat lah beli phone baru.. Phone Nokia C3.. Murah je atul beli.. Nak beli phone yang mahal mahal, rasanya tak mampu lagi.. Tunggu lah da kerja nanti..

Atul beli phone baru ni pun sebab phone Sony Ericsson atul yang atul pakai selama ni da tak berapa okay.. Sebab tuu atul beli yang baru.. Senang sikit kalau nak call mama, nak message dengan kawan kawan.. Lagi pun ni first time beli phone mengikut citarasa sendiri.. Sebelum ni tak tahu nak beli phone macam mana.. Pakai je phone yang abah beli.. Sekarang ni da dewasa, tahu lah apa yang kita suka and tak suka..

Kalau ada rezeki lebih lagi, nak beli phone yang lagi canggih.. And nak beli untuk abah dan mama jugak.. Mama dengan abah pakai phone biasa je.. Anak dia pulak yang lebih lebih.. Hehe.. :)

Nak cakap thanks kat abah sebab da sponsor duit sikit untuk beli phone ni untuk angah.. Thank you so much abah.. Nanti angah bayar balik kat abah ye.. Kira angah pinjam duit abah dulu lah ye.. Abah baik sangat.. Angah sayang abah! :)


p/s : Abah sanggup berkorban apa sahaja asalkan anak dia dapat apa yang anak dia nak.. Harap dapat balas jasa abah 1 hari nanti.. :) Doakan lah ye..

12 comments:

  1. wahhh i pakai hp baling anjing je.. T.T

    ReplyDelete
  2. waaaaa!! jealous akak, miera jealous!!

    ReplyDelete
  3. atul, ramai jugak yang pakai hp ni. hurmm hany pun duk pakai nokia cikai tu lagi...teringin gak nak tukar hp, tp setakat ni hp tu masih ok lagi...

    ReplyDelete
  4. atul..ika pun pakai henpon cam atul..hehehe...eka nyer kaler pink..weeee~ ayah eka bagi...

    ReplyDelete
  5. wuwuwuwww...
    daa ada hp baru laa..
    hp dian baru jak ni kena rompak.. entah laa bla nk beli hp baru.. :(

    ReplyDelete
  6. wahhh. kite pakai 3310 je :(

    btw, kalau rajin singgah sini k? http://eyfaaliasstory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. tak lama dah. miera akan mengikut jejak akak!! hehehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: