HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Friday, May 6, 2011

"Segmen Kayif : Terima Kasih"


Jom join.. Klik SINI :)

Assalamualaikum semua.. Salam jumaat atul ucapkan.. Semoga hari hari anda diberkati dan dirahmati olehNya.. InsyaAllah.. :)

Tadi tengah blogwalking.. Then nampak ada segmen yang dianjurkan oleh Kayif.. So, apa lagi.. Nak join lah.. Menarik segmen ni.. Korang pun jom lah join sekali.. :)

Jom kita mulakan :

Ucapan terima kasih (kepada blogger sahaja) atul ucapkan kepada :

1-Nurul Asma
~Terima kasih sebab da memperkenalkan aku kat dunia blog ni.. Kalau kau tak kenalkan aku kat dunia blog ni, memang aku buta IT.. Faham faham lah aku ni macam mana.. Ketinggalan zaman sikit.. Hehe.. Terima kasih ikhlas dari aku :)

2-Abang Ben Ashaari
~Terima kasih abg ben sebab dah banyak membantu blogger blogger baru macam atul ni. Abg ben banyak buat segmen yang memperkenalkan atul dengan blogger blogger lain.. Terlalu banyak yang abg ben da buat.. Semoga abg ben terus sukses dan teruskan membantu blogger baru macam atul ni.. Terima kasih ikhlas dari insan bernama Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim :)

3-Atiq, Amal dan geng Sahabat Blogger
~Terima kasih kepada Atiq dan Amal sebab da masukkan atul dekat group Sahabat Blogger di Facebook.. Dengan adanya group ni, atul semakin bersemangat untuk berblogging.. Terima kasih kepada geng geng SB yang da banyak menyokong atul dalam dunia blog ni.. Teruskan menyokong atul ye.. Terima kasih Atiq, Amal, dan geng geng SB.. LOVE ALL OF YOU :)

4-Miera
~Miera, thanks sebab da banyak tolong akak.. Edit blog akak lah, buat header lah dan macam macam lagi.. Terima kasih ye miera.. :)

5-Cik Bulat
~Terima kasih CB sebab banyak tolong atul.. CB baik sangat.. CB tak sombong.. Atul sayang CB.. :)

Itu sahaja dari atul.. Nak sebut semua nama, rasanya sampai bila bila tak habis.. Kepada yang namanya tak di mention, jangan terasa hati.. Atul nak ucapkan terima kasih pada semua sekali yang sudi datang blog atul dan bagi sokongan pada atul.. Terima kasih ikhlas dari atul :)

Kepada tuan penganjur, Kayif, terima kasih ^_^

7 comments:

  1. bagus jugak segmen ni ye..:)

    ReplyDelete
  2. sama2 atul.. (walaupun nama tak disebut) muahaha :p

    ReplyDelete
  3. bagusnye ade segmen terima kasih

    actually tujuan asal nak datang menggegar sempena segmen gegar yang encik ben anjurkan b4 nih. baru ada kelapangan nak gegar blog kawan-kawan seperjuangan..

    Jom lawat Blog KayLizard ∩_∩

    ReplyDelete
  4. wahhh ~ comel and sweet blog atul ^^

    ReplyDelete
  5. mereka semua mmg byk membantu...si robot pun membantu..=)

    terima kasih kepada atul jugak ek..=)

    ReplyDelete
  6. terbaiklah segmen ni :)

    terima kasih keapada atuk jugak...hihi sebab sudi polo blog baru Gayah...

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: