HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Wednesday, May 18, 2011

"Ohh, I love you with all my heart "

Nak join ?? Klik gambar di atas ni ye :)

Assalamualaikum semua.. Urghh , boring sangat sangat duduk kat kolej ni.. Sabar je lah.. Huhu.. Disebabkan boring dan tak tahu nak buat ape , atul pun decide nak join segmen dari kawan baik atul ni iaitu Izzati Ismail.. Segmen yang menarik.. So, jom kita mulakan :)

Atul dan Ziela :)

  • Give me your full name .
-Rabiatul Adawiyah Bt Abd Rahim
  • Your love ones . ( with the pictures of both of you )
-Look at picture above :)
  • Then , tell me how both of you meet .
-Atul dan Ziela berjumpa di UiTM Machang, Kelantan.. Kita orang 1 kelas masa part 1 sampai lah sekarang.. Mula mula tak rapat sangat.. Sampai lah 1 hari tuu, kena buat presentation subjek CTU.. Atul pun tak tahu nak group dengan siapa, kebetulan Ziela duduk sebelah atul, dia pun setuju nak buat presentation dengan atul.. Sejak dari peristiwa itu lah, kami rapat.. Sampai lah sekarang dan selama-lamanya.. :)
  • Whats the sweetest thing that him or her had done to you ?
-Dia membuatkan hari hari atul gembira.. Well, kadang kadang tuu, bergaduh jugak.. Tapi sekejap je.. Dia banyak tolong atul dalam pelajaran.. Dia budak yang pandai.. Kalau ada masalah, aatul akan rujuk kat dia.. :)
  • What are the things that you love the most about him or her ?
-Dia seorang yang rajin, baik hati, bersemangat tinggi.. Dia banyak persamaan dengan atul.. That's why I love her so much.. :)


Okay, done.. Insan bertuah yang kena tag :


-Miera
-Atiq


Thanks ^_^


1 comment:

  1. akak! akak! akak! agknya smpt lgi x miera nk join segmen nih? time akak tag miera nih, miera tgh busy but skrang dh tak busy jdi rse mcm nk join je. smpt ke ek?

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: