HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Monday, May 30, 2011

Nuffnang ke Adverlets ??

Yang mana 1 pilihan anda ??

Pictures : Google :)

Assalamualaikum semua.. Jumpa lagi pada entri kali ni.. Harap semuanya sihat.. :) Entri hari ni lebih kepada nak tanya pendapat blogger lain pasal 2 iklan di atas.. Cuma nak tanya pendapat sahaja..

Patut ke blog atul ni bertukar kepada iklan Adverlets atau stay sahaja dengan Nuffnang ?? Atul nak tukar sebenarnya sebab da ramai blogger yang bertukar kepada Adverlets.. Atul je tak tukar lagi.. Masih setia dengan Nuffnang.. Pada hal duit tetap sama je..

Bukan lah nak cakap yang atul ni berblogging kerana duit.. Tapi ni hanya lah pendapatan sampingan.. Atul update entri.. Trafik pun okay je.. Tapi income sama je.. Tak syok lah macam ni.. Tak ada mood nak blogging da.. Hehe.. Duit dari Nuffnang pun tak pernah cash out.. Korang semua mesti da banyak kali cash out kan ?? Sebab tuu boleh bertukar kepada Adverlets.. Macam mana ni ?? Bagi lah idea pada atul ye..

Thanks semua :)

7 comments:

  1. CK masih setia dengan NUFF sejak aktif berblog dan CK selesa dengan NUFF.

    CK pun perasan ramai blogger yang dulunya NUFF dan bertukar kpd pengiklanan lain.

    ReplyDelete
  2. Yup, ramai jugak bertukar ke adverlets. Tapi msing2 ada klebihan. Masalah nuffnng cuma susah nak bagi duit je. Tapi I still akan tetap bersama nuffnang sebab dari segi contest, lgi senang nak menang tiket wayang :)

    ReplyDelete
  3. samalah kitee..:( FS pun mcm nak tuka...

    ReplyDelete
  4. advertlets cepat dapat earning dia ^_^ nuffnang ni kekadang meragam ==" tapi nuff paling byk iklan berbanding advertlets..huhu

    ReplyDelete
  5. assalam...nuffnang ok skit dr advertlets dari segi cashout.45hari jer kena tggu.tapi adverlerts mayb 2 bulan lebey...saye tgk iklan kamu pasang tak betul...sidebar nampak mcm duduk bawah fanpages FB...iklan leaderboard bawah header tak letak erk?...kena letak 3 iklan nuffnang bagi baru dpt status Glitterati...lepas tuu berpeluang dpt Buffered Earnings (BE)...

    ReplyDelete
  6. Bace kat sini klo nak tau tips dapatkan Buffered Earnings

    http://www.adamxis.com/2011/05/nuffnang-tiga-lagi-be-melekat.html

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: