HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, May 5, 2011

Khas Untuk Mama :)


Gambar dari Photobucket

5/5/2011 : Happy Birthday to my beloved mom, Puan Sarifah Bt Mat Nayan..

Hari ni birthday mama yang ke 49 tahun.. Selamat Hari Ulangtahun yang ke 49 angah ucapkan pada mama.. Semoga mama dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat sihat selalu hendaknya dan bahagia di samping suami, anak anak, cucu cucu dan keluarga tersayang.. AMIN..

Di kesempatan ini juga angah nak ucapkan Happy Mothers Day kepada mama.. Mama adalah seorang ibu yang terhebat di dunia ini.. Tiada orang lain yang dapat gantikan mama.. Terima kasih angah ucapkan kepada mama sebab selama ni da bersusah payah membesarkan angah sehingga angah besar macam ni.. Hehe.. Tiada apa yang dapat angah balas selain kejayaan angah dalam pelajaran.. Pengorbanan mama terlalu besar dan doa angah agar mama sihat sihat selalu dan bahagia selalu.. Mama jangan lupa doakan kejayaan angah ye.. :)

Angah sayang mama! ^_^


p/s : Sayangi dan hargai lah ibu anda selagi dia ada. :)

2 comments:

  1. wahh bufday ur mama same wif me lahh . happy birthday utk ur mama okayy :)

    ReplyDelete
  2. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: