HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, March 31, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. :) 

Selamat pagi, semua. Selamat hari Ahad. :) Yeah, pagi pagi ni nak join Giveaway dari blogger Mak Dara. Actually, nak join awal. Tapi minggu ni busy sikit. Hari ni je ada peluang untuk join Giveaway ni. Tarikh akhir Giveaway ni adalah pada hari ini, 31/3/2013. Harap harap Mak Dara still terima penyertaan atul ni. :)
 
Klik gambar untuk ke blog Mak Dara. :)

Giveaway ni telah pun mendapat sponsor daripada 30 orang penaja dan 60 buah hadiah untuk dimenangi. Wahh, sangat menarik. Kalau ada rezeki, boleh lah menang hadiah hadiah yang ditawarkan. Jom kita tengok siapakah penaja bagi Giveaway Mak Dara. :)

SheilaSalimMrsVelentinePuanGojesMasZullSeneoritaBaharinHazmanakaspecies1980

Terima kasih kepada semua penaja kepada Giveaway Mak Dara. :) Semoga bertambah rezeki anda semua. :)

Atul kena tag 3 orang blogger. Dan blogger yang bertuah ialah,

Okay, DONE !! Good luck !! :D

10 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak rabiatul adawiyah dah join, saya pun nak join jugak lah. Semoga berjaya....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...
    Saya ada masukan nama kak di entri saya sbg tag. Semoga Kak tak kisah utk contest ini.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Ini contest drpd saya yg ada masukan nama Kak.

    http://www.sensasi2020.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #1130 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  8. Rasanya keputusan dah diumumkan, semoga ada tersenarai sbg pemenang buat Aida.

    ReplyDelete
  9. salam.. deno datang dari SGEMEN MAK DARA .. ^^ sori terlewat :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: