HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, March 17, 2013

CHECK NUFFNANG DAH SAMPAI

Assalamualaikum, semua. :) 

Alhamdulillah, check dari Nuffnang dah pun selamat tiba di rumah. Dan dah pun selamat di cash out pada minggu lepas. :)


Walaupun jumlahnya tak adalah sampai beratus-ratus, beribu-ribu Ringgit Malaysia, tapi aku tetap bersyukur. Ada lah jugak hasil aku berblog selama ni. Lagipun niat aku berblog ni bukan nakkan duit semata-mata. Ianya adalah kerana minat sendiri. Duit tu sampingan je. Betul tak? Kalau ada, adalah. Kalau tak ada pun, tak apa. :)

Terima kasih pada pihak Nuffnang dan pihak advertiser. Kalau boleh, lepas ni biar lah banyak lagi BE yang keluar kat blog atul ni. Hehe. Thank you !! :D


5 comments:

  1. tahniah!! pasni kasi lagi banyak ye

    ReplyDelete
  2. Wahhh best2! Teruskan berblogging ye cik atul :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.tahniah.
    dari tak da yang bagi kan xlist ada juga..sepuluh dua.tak gitu atul :)

    cheq ciksu belom sampai lagi la.. baru dapat payment advise

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: