HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Sunday, March 24, 2013

PRETZEL BISCUIT - ORDER NOW !!

STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY ! :)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. :) 

Alhamdulillah, kembali semula pada entry kali ni. HAHA. Entry kali ni nak promote dekat anda semua tentang business yang baru je kakak dan adik atul jalankan sejak 1 minggu yang lalu. Well, ni semua adalah idea kakak atul dan dibantu oleh adik atul. Atul pulak tukang promote je. Hehe. :')

Okay, business yang akak atul jalankan ni adalah menjual biskut Pretzel yang disaluti dengan pelbagai rasa yang sungguh enak sekali. Serious, sedap sangat !! First time kami sekeluarga makan, sekejap je habis sebab biskut ni rasanya memang lain daripada yang lain dan bila makan, nak lagi dan lagi. Tak rasa muak lah kalau makan. :)

Biskut ni dipanggil biskut Pretzel sebab bentuk dia yang memang dah daripada asal namanya Pretzel. So, memang tak ada reka nama yang pelik pelik untuk biskut ni sebab nama dia memang dah macam tu. Hehe. Jom tengok biskut Pretzel yang telah disediakan hasil kakak dan adik atul. :D

Pretzel with Chocolate - 120 pieces, RM 32..

Pretzel with Chocolate and White Chocolate - 120 pieces, RM 32.

Pretzel with Strawberry and White Chocolate - 120 pieces, RM 32..

Pretzel With Oreo - 120 pieces, RM 35..

Wahh, sedapnya kalau tengok gambar kat atas ni. Kalau tanya atul, semuanya sedap tau. Harga pun berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua. :)

Sebarang pertanyaan, boleh lah contact atul melalui Facebook di facebook.com/atulrahim atau di Twitter @rabiatulrahim

So, apa lagi, jom lah order sekarang !! :)

14 comments:

  1. saye nak order!! try pm awak tru facebuk tapi xde reply :(

    ReplyDelete
  2. wah... atul dah berniaga biskut skrg!

    ReplyDelete
  3. sy nk order..tp dh anta email but no reply

    ReplyDelete
  4. Saya nak order tp saya x boleh msg to ur FB. My FB JueAzman

    ReplyDelete
  5. salam atul.. Blh x nak tempah by fon or email. Sy xde fb la... Biskut ni Sep sgt, lame dh Cari..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..leh x nak tanye biskut tu buat sendiri k beli siap pastu tambah topping..

    ReplyDelete
  7. sy bmnt..pm sy harga borong n retail

    ReplyDelete
  8. email sy hrga borong..nooreone_86@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..
    pm sy harga borong....
    casper_comot@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum..
    boleh emailkn sy harga borong...
    meandhim2253@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..blh emailkn saya hrga borong ke shaqiss82@gmail.com

    ReplyDelete
  12. As salam..boleh x emailkan sy harga borong?
    Mizarmustafa@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: