HOME ABOUT ME EXCHANGE BANNER FACEBOOK TWITTER DASHBOARD

Thursday, October 28, 2010

alhamdulillah..

semalam aku da p0n selamat menjawab s0alan exam bg paper yg pertama iaitu BEL 311.
alhamdulillah, aku b0le jwb. w'p0n s0alan essay agak c0nfuse, bg aku laa.
tak tahu pulak student lain cmne. tp maj0riti ckp yg essay agak c0nfuse.
tp ape ape p0n, aku tetap jgk jwb ngn baik.

mcm biase laa. tiba tiba rasa nant0k pulak. haih.
ni laa akibatnya kl0 mkn sblm g jwb exam. tp ble tak mkn, lapar pulak.
tp aku lg ske mkn sblm g jwb exam. nti b0le keluarkan idea yg bernas. hehe.
tak b0le nk happy lg. ada lg 5 paper yg tak jwb.

tak sbr nk abeskan smue ni. nk blek umah.
rindu sgt sgt. ni laa nasib se0rang perantau. huhu.
tak ape tak ape. msenye akan tiba. dan aku akan bercuti selama 1bln ++..
duduk laa kat ampang tuu puas puas. :)

skrg ni nk g sambung study. ahad ni ada paper CTU. rabu dpan FAR. kna sc0re subjek ni. acc0unt k0t. kl0 tak dpt, haih, bkn budak acc0unt laa jwbnye.
aku akan buat yg terbaik. CTU lg laa. semester ni kna dpt A. kl0 tak, tak tahu laa aku.
subjek agama tuu. hehe.

okeh laa. g0t t0 g0. nk sambung study.
kl0 aku da online ni. memang tak sedar diri. 24 jam p0n b0le.
tp fikirkan yg aku tgh final je ni. kl0 tak mcm mcm aku update bl0g aku ni.
tak sabar nk tggu cuti. sbb aku nk edit bl0g ni, bg jd lg cantik, mcm tuan die.
haha. perah santan laa aku ni.

eh eh, okeh laa. daaa~
salam. :)

2 comments:

  1. stdy uitm ek...
    kt ner?
    kos ape?im dip in business...
    kmpus merbok...

    ReplyDelete
  2. yup, uitm machang, klntn. k0s dip in acc0untancy. eh, kampus merb0k kt mne ??

    ReplyDelete

Terima kasih. :)

© Copyright 2013 Reserved to Atul Rahim l Designed by DayangDeno
Nota: